Food Biotechnology in Ethical Perspective
Sorozatcím: The International Library of Environmental, Agricultural and Food Ethics; 10;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 106.99
-
44 374 Ft (42 261 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 8 875 Ft off)
- Kedvezményes ár 35 499 Ft (33 809 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
44 374 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2
- Kiadó Springer Netherlands
- Megjelenés dátuma 2010. november 19.
- Kötetek száma 1 pieces, Previously published in hardcover
- ISBN 9789048174461
- Kötéstípus Puhakötés
- Lásd még 9781402057908
- Terjedelem342 oldal
- Méret 235x155 mm
- Súly 539 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk X, 342 p. 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Agrifood biotechnology – the genetic transformation of plants and animals through recombinant means – has created controversy in the food system for more than twenty years. This thoroughly revised and amended edition of Paul B. Thompson’s path breaking study of ethical and philosophical issues raised by this technology up to date. The original 1997 edition was the first book length treatment by a philosopher to focus on food and agricultural biotechnology, covering ethical issues associated with risk assessment, labelling, animal transformation, patents, and the impact of biotechnology on traditional farming communities in both the developed and developing world. The new edition reflects lessons from the hotly contested debates over those issues in the intervening decade, and includes wholly new discussions on ethical issues associated with livestock cloning, the Precautionary Principle, and the transatlantic debate between United States and European perspectives on biotechnology. Thompson’s unique and insightful approach to addressing the risks and questions of public acceptability associated with novel technology stands as a model for anyone interested in technological innovation and social change. The book should be of interest to scholars and citizens interested in the Internet or nanotechnology, while it remains an essential resource for understanding the twists and turns of debate over the role of molecular genetics in the transformation of the global food system.
TöbbTartalomjegyzék:
Ethical Perspectives on Agri-Food Biotechnology.- The Presumptive Case for Food Biotechnology.- Biotechnology Policy and the Problem of Unintended Consequences.- Food Safety and the Ethics of Consent.- Animal Health and Welfare.- Ethical Issues in Livestock Cloning.- Ethics and Environmental Impact.- Social Consequences.- Conceptions of Property and the Biotechnology Debate.- Religious and Metaphysical Opposition to Biotechnology.- Communication, Education and the Problem of Trust.
Több
Schuld und Sühne? 2: Kriegserlebnis und Kriegsdeutung in deutschen Medien der Nachkriegszeit (1945-1961) Internationale Konferenz vom 01.-04.09.1999 in Berlin
17 419 Ft
16 026 Ft
Geschichte des Wuchers in Deutschland: bis zur Begründung der heutigen Zinsengesetze (1654)
16 963 Ft
16 115 Ft
Bioengineering of the Skin: Cutaneous Blood Flow and Erythema, Volume II
58 285 Ft
52 457 Ft