• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Ensuring Wellness: Immunosensors Monitoring Food Quality, and Pathogenicity Risks

    Ensuring Wellness: Immunosensors Monitoring Food Quality, and Pathogenicity Risks by Kuča, Kamil; Kumar, Harsh; Kala, Deepak;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 246.09
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        102 065 Ft (97 205 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 20 413 Ft off)
      • Kedvezményes ár 81 652 Ft (77 764 Ft + 5% áfa)

    102 065 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Springer Nature Switzerland
    • Megjelenés dátuma 2025. szeptember 27.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9783031974762
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem296 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk VIII, 296 p. 42 illus., 41 illus. in color. Illustrations, black & white
    • 690

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    With the prevalence of foodborne pathogens on the rise, the food industry faces an urgent need for novel and rapid detection techniques, with an emphasis on early surveillance and detection. Though contamination can occur at any stage of production, conventional methods, such as gas chromatography and high-performance liquid chromatography, have typically only been applied towards the end of the process. Not only are these methods costly and labor-intensive, but the fact that they are performed only towards the end of the production process also exposes the industry to significant loss. One increasingly popular alternative to conventional methods is information and communications technology (ICT), and electrochemical bio- and immunosensors in particular.

    Ensuring Wellness: Immunosensors Monitoring Food Quality, and Pathogenicity Risks impresses on its audience the need to utilize immunosensor applications in the food industry. An immunosensor, which can take an electrochemical, optical, or piezoelectric form is a device that identifies and measures the specific interaction between an antibody and its target antigen, specifically the creation of a stable immunocomplex. Immunosensors offer user-friendly techniques for rapidly detecting foodborne pathogens in food and the environment, ensuring high precision and consistent outcomes. Applications for this technology include clinical diagnosis, food analysis, quality control, environmental investigations and industrial monitoring. Elucidating in-depth application of immunosensors in food sectors, this text bridges the gap between the research and food industries, and provides a timely, thorough update on the latest technological developments.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    "

    Introduction to Immunosensors Principles and Applications in Food Safety.- Nanoparticles as Catalysts for Immunosensor Innovation.- Detection of foodborne pathogens in milk and milk-based products using immunosensors.- Detection of antibiotics in meat and meat-based products using immunosensors.- Detection of Escherichia coli O157H7 in different food matrices.- Detection of foodborne pathogens in meat and meat-based products.- Detection of Gram-positive bacteria using immunosensors in different foods.- Detection of Salmonella spp. in different foods using immunosensors.- Detection of antibiotics in milk using immunosensors.- Role of immunosensors in the detection of food-derived allergens.- Role of immunosensors in the detection of pesticides in different food matrices.- Application of immunosensors in the detection of plant pathogens.- Detection of microbial toxins in different food matrices.- Detection of adulterations in honey using immunosensors.- Detection of adulterants in eggs using immunosensors.- Applications of immunosensors in fungal and their toxins detection in different food matrices.- Innovative techniques and future trends in immunosensor technology.

    "

    Több