Encyclopedia of Dairy Sciences
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 2455.00
-
1 018 211 Ft (969 725 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 101 821 Ft off)
- Kedvezményes ár 916 390 Ft (872 753 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
1 018 211 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2002. október 18.
- ISBN 9780122272356
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem2500 oldal
- Méret 279x203 mm
- Súly 9435 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
"
The Encyclopedia of Dairy Sciences is a complete resource for researchers, students and practitioners involved in all aspects of dairy science and related food science and technology areas. Extensively cross-referenced, it covers the core theories, methods, and techniques employed by dairy scientists. It enables readers to access basic information on topics peripheral to their own areas, provides a repository of the core information in the area that can be used to refresh the researcher's own memory, and aids teachers in directing students to areas relevant to their course work.
The Encyclopedia contains information that has been distilled, organized and presented as a complete reference tool to the user. This four-volume set includes over 400 articles covering all aspects of dairy science. Included are numerous figures and tables illustrating the text as well as a color plate section in each volume. The inclusion of ""Further Reading"" lists at the end of each article provide easy access to further information and a guide into the primary literature.
" Több
Encyclopedia of Dairy Sciences
1 018 211 Ft
916 390 Ft
Scions of the Emperor: An Anthology: An Anthology
7 166 Ft
6 091 Ft