• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Encyclopedia of Dairy Sciences

    Encyclopedia of Dairy Sciences by Fuquay, John W.; Fox, Patrick F.;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 2455.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        1 018 211 Ft (969 725 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 101 821 Ft off)
      • Kedvezményes ár 916 390 Ft (872 753 Ft + 5% áfa)

    1 018 211 Ft

    Beszerezhetőség

    A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2002. október 18.

    • ISBN 9780122272356
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem2500 oldal
    • Méret 279x203 mm
    • Súly 9435 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    "

    The Encyclopedia of Dairy Sciences is a complete resource for researchers, students and practitioners involved in all aspects of dairy science and related food science and technology areas. Extensively cross-referenced, it covers the core theories, methods, and techniques employed by dairy scientists. It enables readers to access basic information on topics peripheral to their own areas, provides a repository of the core information in the area that can be used to refresh the researcher's own memory, and aids teachers in directing students to areas relevant to their course work.

    The Encyclopedia contains information that has been distilled, organized and presented as a complete reference tool to the user. This four-volume set includes over 400 articles covering all aspects of dairy science. Included are numerous figures and tables illustrating the text as well as a color plate section in each volume. The inclusion of ""Further Reading"" lists at the end of each article provide easy access to further information and a guide into the primary literature.

    "

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Encyclopedia of Dairy Sciences

    Encyclopedia of Dairy Sciences

    Fuquay, John W.; Fox, Patrick F.

    1 018 211 Ft

    916 390 Ft

    Encyclopedia of Dairy Sciences

    Les Misérables

    Hugo, Victor;

    6 205 Ft

    5 275 Ft

    20% %kedvezmény
    Encyclopedia of Dairy Sciences

    James (New Testament Guides)

    Kloppenborg, John S.;

    26 276 Ft

    21 021 Ft

    Encyclopedia of Dairy Sciences

    Best of 2000 AD Volume 5: The Essential Gateway to the Galaxy's Greatest Comic

    Williams, Rob; Weston, Chris; Milligan, Peter;

    7 161 Ft

    6 087 Ft

    20% %kedvezmény
    Encyclopedia of Dairy Sciences

    AI for Diversity

    Søraa, Roger;

    62 107 Ft

    49 686 Ft

    Encyclopedia of Dairy Sciences

    Analphabetenrate unter erwachsenen Männern im Distrikt Namwala, Sambia

    Sumbwa, Phyllis In'utu; Chakanika, Wanga Weluzani;

    20 696 Ft

    19 661 Ft

    next