• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Edible Oils Analysis: Trends In Infrared Spectroscopy And Other Analytical Methods

    Edible Oils Analysis by Bunaciu, Andrei A.; Aboul-Enein, Hassan Y.; Hoang, Vu Dang;

    Trends In Infrared Spectroscopy And Other Analytical Methods

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 130.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        53 917 Ft (51 350 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 10 783 Ft off)
      • Kedvezményes ár 43 134 Ft (41 080 Ft + 5% áfa)

    53 917 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier
    • Megjelenés dátuma 2025. november 28.

    • ISBN 9780443139185
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem342 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Edible Oils Analysis: Trends In Infrared Spectroscopy and Other Analytical Methods provides the fundamentals of infrared spectroscopy and the latest research on its applications in edible oils and honey analysis.

    The book is organized into two distinct sections, Infrared Spectroscopy in Edible Oils and Honey Analysis. The introductory part encourages readers with basic knowledge by bringing a theoretical background. Then the book introduces the most important sampling methodology used for infrared spectroscopy, such as chemometrics methods, and machine learning in infrared spectroscopy analysis. And finally, this title provides descriptions of analytical studies of the presented applications.

    Food adulteration and consequently the determination of authenticity represent subjects of high importance in food industry, generating major concerns among food manufacturers. Thus, this is an excellent resource for food scientists, analytical chemists, quality control laboratories dealing with food and drug administration, besides governmental agencies responsible for food quality and safety




    • Covers the fundamentals of infrared spectroscopy and its application in edible oils and honey
    • Addresses chemometrics methods and machine learning in infrared spectroscopy analysis
    • Thoroughly explores edible oil and honey chemical characterization, discrimination, and adulteration

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Preface

    Part One: Infrared Spectroscopy
    1. Theoretical Background and State-of-the-Art Instrumentation

    2. Edible Oil Chemical Characterization

    3. Edible Oil Discrimination and Adulteration

    4. Edible Oil Thermal Degradation

    5. Chemometrics Methods/Machine Learning in Infrared Spectroscopy Analysis

    Part Two: Other Analytical Methods
    1. Raman Spectroscopy Analysis of Edible Oils

    2. Chromatographic Analysis of Edible Oils

    3. Electrochemical Analysis of Edible Oils

    4. Thermal Analysis of Edible Oils

    5. Rheological Analysis of Edible Oils

    6. Some Concluding Remarks

    Index

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Edible Oils Analysis: Trends In Infrared Spectroscopy And Other Analytical Methods

    Edible Oils Analysis: Trends In Infrared Spectroscopy And Other Analytical Methods

    Bunaciu, Andrei A.; Aboul-Enein, Hassan Y.; Hoang, Vu Dang; (ed.)

    53 917 Ft

    43 134 Ft

    Edible Oils Analysis: Trends In Infrared Spectroscopy And Other Analytical Methods

    Love At First Fright

    El-Fassi, Nadia

    4 772 Ft

    4 056 Ft

    Edible Oils Analysis: Trends In Infrared Spectroscopy And Other Analytical Methods

    Population Geography: Tools and Issues

    Newbold, K. Bruce;

    51 597 Ft

    47 469 Ft

    20% %kedvezmény
    Edible Oils Analysis: Trends In Infrared Spectroscopy And Other Analytical Methods

    The Routledge Handbook of Philosophy of Sex and Sexuality

    Earp, Brian D.; Chambers, Clare; Watson, Lori; (ed.)

    21 971 Ft

    17 577 Ft

    Edible Oils Analysis: Trends In Infrared Spectroscopy And Other Analytical Methods

    The EU Digital Services Act

    Wilman, Folkert; Kal?da, Saulius Lukas; Loewenthal, Paul-John;

    93 161 Ft

    83 845 Ft

    Edible Oils Analysis: Trends In Infrared Spectroscopy And Other Analytical Methods

    The Ultimates

    Adams, Ted

    5 250 Ft

    4 568 Ft

    Edible Oils Analysis: Trends In Infrared Spectroscopy And Other Analytical Methods

    Lenz: Text und Kommentar

    Büchner, Georg;

    2 903 Ft

    next