• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Digital Gastronomy: From 3d Food Printing To Personalized Nutrition
      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 65.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        31 053 Ft (29 575 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 6 211 Ft off)
      • Kedvezményes ár 24 843 Ft (23 660 Ft + 5% áfa)

    31 053 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    The food industry has seen many changes over the last several decades ? new technologies have been introduced into the way we cook, manufacture, and present food products to consumers. Digital gastronomy, which combines new computational abilities such as three-dimensional (3D) printing with traditional food preparation, has allowed consumers to design and manufacture food with personalized shapes, colours, textures, and even nutrition. In addition to the personalization of food, 3D printing of food has other advantages such as promoting automation in food preparation and food sustainability through 3D-printed cell-based meats and alternative proteins. Entire meals can be constructed just by 3D food printing alone.In this textbook, the background, principles, commercial food printers, materials, regulations, business development, as well as the emerging technologies and future outlook of 3D food printing are explored. In terms of 3D-printed materials, four main classes are reviewed: namely, desserts / snacks (comprising dairy products, chocolate, sugars, and dough), fruits / vegetables, meats /alternative proteins, and pharmaceuticals / nutraceuticals.This textbook has been written to offer readers keen to learn more about 3D food printing in terms of concepts, processes, applications, and developments of 3D food printing. No prior knowledge is required. At the end of each chapter, a set of problems offers undergraduate and postgraduate students practice on the main ideas discussed within the chapter. For tertiary-level lecturers and university professors, the topic on 3D food printing can be associated to other subjects in food and nutrition, pharmaceutical and nutraceutical sciences, and food engineering.Related Link(s)

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Digital Gastronomy: From 3d Food Printing To Personalized Nutrition

    Digital Gastronomy: From 3d Food Printing To Personalized Nutrition

    Chua, Chee Kai; Yeong, Wai Yee; Tan, Hong Wei; Zhang, Yi; Tan, U-xuan; Leo, Chen Huei; Hashimoto, Michinao; Wong, Gladys Hooi Chuan; Tan, Justin Jia Yao; Pant, Aakanksha;

    31 053 Ft

    24 843 Ft

    20% %kedvezmény
    Digital Gastronomy: From 3d Food Printing To Personalized Nutrition

    Medizin und Standard: Verwerfungen und Perspektiven

    Jansen, Christoph; Katzenmeier, Christian; Woopen, Christiane

    49 765 Ft

    39 813 Ft

    Digital Gastronomy: From 3d Food Printing To Personalized Nutrition

    Bone Silence

    Reynolds, Alastair

    6 205 Ft

    5 275 Ft

    20% %kedvezmény
    Digital Gastronomy: From 3d Food Printing To Personalized Nutrition

    Tissue Engineering: Applications and Advancements

    Kesharwani, Rajesh K.; Keservani, Raj K.; Sharma, Anil K.; (ed.)

    39 648 Ft

    31 718 Ft

    Digital Gastronomy: From 3d Food Printing To Personalized Nutrition

    The Joy of Service

    Miller, James R.;

    9 083 Ft

    8 628 Ft

    Digital Gastronomy: From 3d Food Printing To Personalized Nutrition

    Ten Years of Images from Circulation

    Willerson, James T.; (ed.)

    28 187 Ft

    24 523 Ft

    next