Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals
Manual 2: Biscuit Doughs
Sorozatcím: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition; 2;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 52.95
-
21 961 Ft (20 915 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 2 196 Ft off)
- Kedvezményes ár 19 765 Ft (18 824 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
21 961 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Woodhead Publishing
- Megjelenés dátuma 1998. március 10.
- ISBN 9781855732933
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem80 oldal
- Méret 279x215 mm
- Súly 110 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
This manual describes the various types of biscuit dough, the key stages in dough mixing and handling, and identifies potential problem areas and solutions.
TöbbTartalomjegyzék:
Background to the biscuit industry; Hygiene and safety aspects; Problem solving; Types of biscuit dough; Types of dough mixer; Mixing the dough; Metering of ingredients into mixers; Handling dough after mixing; Care, maintenance and cleaning of machinery.
Több
A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK? Guide) (French Edition): (Guide PMBOK)
28 203 Ft
25 947 Ft
Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals: Manual 2: Biscuit Doughs
21 961 Ft
19 765 Ft
Quick Reference for the Lactation Professional
43 475 Ft
39 128 Ft
The London-Spy Compleat, in Eighteen Parts. Being the First Volume of the Writings of Mr. Edward Ward. the Fifth Edition.
12 926 Ft
11 892 Ft