• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals: Manual 2: Biscuit Doughs

    Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals by Manley, Duncan;

    Manual 2: Biscuit Doughs

    Sorozatcím: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition; 2;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 52.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        21 961 Ft (20 915 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 2 196 Ft off)
      • Kedvezményes ár 19 765 Ft (18 824 Ft + 5% áfa)

    21 961 Ft

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Woodhead Publishing
    • Megjelenés dátuma 1998. március 10.

    • ISBN 9781855732933
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem80 oldal
    • Méret 279x215 mm
    • Súly 110 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This manual describes the various types of biscuit dough, the key stages in dough mixing and handling, and identifies potential problem areas and solutions.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Background to the biscuit industry; Hygiene and safety aspects; Problem solving; Types of biscuit dough; Types of dough mixer; Mixing the dough; Metering of ingredients into mixers; Handling dough after mixing; Care, maintenance and cleaning of machinery.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals: Manual 2: Biscuit Doughs

    Relativity: A Journey Through Warped Space and Time

    Mayerson, Daniel R.; Charles, Anthony M.; Golec, Joseph E.

    31 060 Ft

    24 848 Ft

    20% %kedvezmény
    Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals: Manual 2: Biscuit Doughs

    Beyond Tech Fixes: Towards an AI Future Where Disability Justice Thrives

    El Morr, Christo; El-Lahib, Yahya; da Silveria Gorma, Rachel

    79 876 Ft

    63 901 Ft

    Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals: Manual 2: Biscuit Doughs

    Quick Reference for the Lactation Professional

    Lauwers, Judith

    43 475 Ft

    39 128 Ft

    next