• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Biotechnology for Improved Foods and Flavors

    Biotechnology for Improved Foods and Flavors by Takeoka, Gary R.; Teranishi, Roy; Williams, Patrick J.;

    Sorozatcím: ACS Symposium Series; 637;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 82.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        39 175 Ft (37 310 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 918 Ft off)
      • Kedvezményes ár 35 258 Ft (33 579 Ft + 5% áfa)

    39 175 Ft

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó American Chemical Society
    • Megjelenés dátuma 1996. január 1.

    • ISBN 9780841234215
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem344 oldal
    • Méret 234x156x21 mm
    • Súly 584 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Highlights the impact of biotechnology on the food industry and discusses strategies for producing new and improved raw materials. Details the latest analytical methodology for characterizing products generated by biotechnology. Describes the generation of flavours from precursors via enzymes and microorganisms. Discusses the construction of chimeric enzymes with improved properties. Reviews the effect of new plant crop regulators on crop yield and
    quality.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Food and Agricultural Biotechnology: An Overview
    The Potential Impact of Biotechnology in the Food Industry: An Overview
    The Usefulness of Transglutaminase for Food Processing
    Biotechnology of Astaxanthin Production in Phaffia rhodozyma
    Antimicrobial, Insecticidal, and Medicinal Properties of Natural Product Flavors and Fragrances
    Characteristic Odorants of Wasabi (Wasabia japonica matum), Japanese Horseradish, in Comparison with Those of Horseradish (Armoracia rusticana)
    Creation of Transgenic Citrus Free from Limonin Bitterness
    Effect of Amide Content on Thermal Generation of Maillard Flavor in Enzymatically Hydrolyzed Wheat Protein
    Production of Volatile Compounds in Suspension Cell Cultures of Coriandrum satibrum L. and Levisticum officinales
    In Vitro Tailoring of Tomatoes To Meet Process and Fresh-Market Standards
    Generation of Flavors by Microorganisms and Enzymes: An Overview
    Sensory Analysis and Quantitative Determination of Grape Glycosides: The Contribution of These Data To Winemaking and Viticulture
    Chimeric β-Glucosidases with Increased Heat Stability
    Biogeneration of Volatile Compounds via Oxylipins in Edible Seaweeds
    Elimination of Bitterness of Bitter Peptides by Squid Liver Carboxypeptidase
    Microbial Transformation of Monoterpenes: Flavor and Biological Activity
    Microbial Oxidation of Alcohols by Candida boidinii: Selective Oxidation
    Alcohol Acetyl Transferase Genes and Ester Formation in Brewer's Yeast
    Plant Biochemical Regulators and Agricultural Crops
    Analytical Methodology in Biotechnology: An Overview
    Existence of Different Origins for Methoxypyrazines of Grapes and Wines
    Development of Flavor Attributes in the Fruit of C. melo During Ripening and Storage
    Methods for Isolating Food and Plant Volatiles
    Modern Biotechnology in Plant Breeding: Analysis of Glycoalkaloids in Transgenic Potatoes
    Application of Atmospheric Pressure Ionization Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry for the Analysis of Flavor Precursors
    Application of New Microwave Reactors for Food and Flavor Research
    Characterization of Citrus Aroma Quality by Odor Threshold Values
    Carotenoid-Derived Aroma Compounds: Biogenetic and Biotechnological Aspects
    Biotechnology and the Development of Functional Foods: New Opportunities

    Több