• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Bioactive Factors and Processing Technology for Cereal Foods

    Bioactive Factors and Processing Technology for Cereal Foods by Wang, Jing; Sun, Baoguo; Tsao, Rong;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 106.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        44 374 Ft (42 261 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 8 875 Ft off)
      • Kedvezményes ár 35 499 Ft (33 809 Ft + 5% áfa)

    44 374 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1st ed. 2019
    • Kiadó Springer Nature Singapore
    • Megjelenés dátuma 2019. július 25.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9789811361661
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem259 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Súly 680 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk IX, 259 p. 55 illus., 21 illus. in color. Illustrations, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This book summarizes the reported health benefits of bioactive factors in cereal foods and their potential underlying mechanisms. Focusing on potential mechanisms that contribute to the various effects of bioactive factors on obesity, diabetes and other metabolic diseases, it helps to clarify several dilemmas and encourages further investigations in this field. Intended to promote the consumption of cereal foods or whole cereal foods to reduce the risk of chronic diseases, and to improve daily dietary nutrition in the near future, the book was mainly written for researchers and graduate students in the fields of nutrition, food science and molecular biology.


    Több

    Tartalomjegyzék:

    Chapter 1. Market and Consumption of Cereal Foods.- Chapter 2. Technologies for improving the nutritional quality of cereals.- Chapter 3. Corn.- Chapter 4 Barley.- Chapter 5 Rice.- Chapter 6 Wheat and Wheat Hybrids.- Chapter 7 Sorghum.- Chapter 8 Buckwheat.- Chapter 9 Rye.- Chapter 10. Bioactives from millet: Properties and effects of processing on bioavailability.- Chapter 11 Oats.- Chapter 12. Quinoa.- Chapter 13. Amaranth.- Chapter 14. Other typical pseudo-cereals in diet.

    Több