• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Advanced Techniques of Honey Analysis: Characterization, Authentication, and Adulteration

    Advanced Techniques of Honey Analysis by Nayik, Gulzar Ahmad; Uddin, Jalal; Nanda, Vikas;

    Characterization, Authentication, and Adulteration

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 130.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        55 146 Ft (52 520 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 515 Ft off)
      • Discounted price 49 631 Ft (47 268 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Advanced Techniques of Honey Analysis: Characterization, Authentication, and Adulteration presents an overview of honey, including its classification, composition, safety, present status, quality issues, and prospects before delving into honey adulteration and presenting various methodologies for honey analysis. Broken into fourteen chapters, this book explores the physiochemical, bioactive compound, aroma, microbial, thermal, and rheological analysis and properties of honey. It also considers infrared spectroscopy, nuclear magnetic resonance, and Raman spectroscopy methods. High-performance liquid chromatography, gas chromatography and GC-MS methods are also highlighted.

    Written for food scientists and those working in honey industries and related fields, this book will be a welcomed resource for all who wish to play a role in mitigating honey fraud.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Honey: classification, composition, safety, Present status, quality issues and prospects
    2. Botanical (Melissopalynological) and Geographical Analysis of honey
    3. Honey Adulteration
    4. Physiochemical, Bioactive compound  and aroma profile analysis of honey
    5. Microbial, thermal and Rheological analysis of honey
    6. Fluorescence and Ultraviolet-Visible (UV-Vis) spectroscopy in the honey analysis
    7. Infrared (IR) spectroscopy methods in honey analysis (Including FT-ATR, NIR)
    8. Nuclear magnetic resonance (NMR) spectroscopy in the honey analysis
    9. Raman spectroscopy methods in honey analysis
    10. High-performance liquid chromatography (HPLC) and HPLC-MS/MS methods in honey analysis
    11. Gas chromatography (GC) and GC-MS methods in honey analysis
    12. Analysis of heavy metals as contaminants in honey
    13. Stable Isotopes Methods
    14. Analytical techniques to identify antibiotics and pesticides in honey

    Több