Advanced Dairy Chemistry
Volume 3: Lactose, Water, Salts and Minor Constituents
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 160.49
-
66 563 Ft (63 393 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 313 Ft off)
- Kedvezményes ár 53 250 Ft (50 714 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
66 563 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 4
- Kiadó Springer International Publishing
- Megjelenés dátuma 2023. október 21.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9783030925871
- Kötéstípus Puhakötés
- Lásd még 9783030925840
- Terjedelem562 oldal
- Méret 235x155 mm
- Súly 878 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk XVI, 562 p. 83 illus., 22 illus. in color. Illustrations, black & white 497
Kategóriák
Hosszú leírás:
The Advanced Dairy Chemistry series was first published in four volumes in the 1980s (under the title Developments in Dairy Chemistry) and revised in three volumes in the late 1990s and again in the 2000s and 2010s. For nearly four decades, the series has been the leading reference source on dairy chemistry and is now in its fourth edition.
Advanced Dairy Chemistry Volume 3: Lactose, Water, Salts, and Minor Constituents, fourth edition, reviews the extensive literature on lactose and its significance in milk products. This volume also reviews the literature on milk salts, vitamins, and the behaviour of water in dairy products and the physical properties of milk.
Most topics covered in the third edition are retained in the current edition, which has been updated and expanded considerably. New chapters cover chemically and enzymatically prepared derivatives of lactose and oligosaccharides indigenous to milk and some chapters from earlier editions are consolidated.Több
Tartalomjegyzék:
Lactose: Chemistry and Properties.- Solid and Liquid States of Lactose.- Significance of Lactose in Dairy Products.- Production and Uses of Lactose.- Galactooligosaccharides.- Lactose Malabsorption.- Indigenous Milk Oligosaccharides.- Milk Salts.- Minerals in milk: concentration and effects of dairy processing.- Vitamins and minerals in milk: concentration and effects of dairy processing.- Water in dairy products.- Physico-chemical properties of milk.
Több
Lippincott Illustrated Reviews: Integrated Systems
16 960 Ft
14 755 Ft
Deep Salt Water
10 027 Ft
9 025 Ft
King: The Life of Martin Luther King
11 943 Ft
10 152 Ft
Emergin Systems in Long-Term Care: Advances in Long Term Care
19 078 Ft
17 552 Ft