Advanced Dairy Chemistry
Volume 3: Lactose, Water, Salts and Minor Constituents
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 267.49
-
110 941 Ft (105 658 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 22 188 Ft off)
- Kedvezményes ár 88 753 Ft (84 526 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
110 941 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 3
- Kiadó Springer New York
- Megjelenés dátuma 2009. március 26.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9780387848648
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem778 oldal
- Méret 235x155 mm
- Súly 2850 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk XXIV, 778 p. Tables, black & white 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
The Advanced Dairy Chemistry series was first published in four volumes in the 1980s (under the title Developments in Dairy Chemistry) and revised in three volumes in the 1990s. The series is the leading reference source on dairy chemistry, providing in-depth coverage of milk proteins, lipids, lactose, water and minor constituents.
Advanced Dairy Chemistry Volume 3: Lactose, Water, Salts, and Minor Constituents, Third Edition, reviews the extensive literature on lactose and its significance in milk products. This volume also reviews the literature on milk salts, vitamins, milk flavors and off-flavors and the behaviour of water in dairy products.
Most topics covered in the second edition are retained in the current edition, which has been updated and expanded considerably. New chapters cover chemically and enzymatically prepared derivatives of lactose and oligosaccharides indigenous to milk.
P.L.H. McSweeney Ph.D. is Associate Professor of Food Chemistry and P.F. Fox Ph.D., D.Sc. is Professor Emeritus of Food Chemistry at University College, Cork, Ireland.
TöbbTartalomjegyzék:
Lactose: Chemistry and Properties.- Solid and Liquid States of Lactose.- Significance of Lactose in Dairy Products.- Production and Uses of Lactose.- Galacto-oligosaccharides and Other Products Derived from Lactose.- Lactose Malabsorption.- Non-Enzymatic Degradation Pathways of Lactose and Their Significance in Dairy Products.- Milk Oligosaccharides.- Milk Salts: Technological Significance.- Nutritional Aspects of Minerals in Bovine and Human Milks.- Water in Dairy Products.- Fat-Soluble Vitamins and Vitamin C in Milk and Milk Products.- Vitamins in Milk and Dairy Products: B-Group Vitamins.- Flavours and Off-Flavours in Milk and Dairy Products.- Physico-chemical Properties of Milk.- Erratum to: IV. Significance of Lactose in Milk Powders.
Több
Madame Butterfly
6 313 Ft
5 809 Ft
Geography: Realms, Regions, and Concepts Textbook and Student Study Guide
78 828 Ft
70 946 Ft