Achieving the Sustainable Development Goals Through Sustainable Food Systems
Sorozatcím: Food and Health;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 160.49
-
66 563 Ft (63 393 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 313 Ft off)
- Kedvezményes ár 53 250 Ft (50 714 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
66 563 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1st ed. 2019
- Kiadó Springer International Publishing
- Megjelenés dátuma 2019. október 21.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9783030239688
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem262 oldal
- Méret 235x155 mm
- Súly 582 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk XIV, 262 p. 23 illus. in color. Illustrations, color 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Tartalomjegyzék:
Part I - CURRENT ISSUES.- Chapter 01:Understanding Food Systems (Marta Antonelli, Katarzyna Dembska, Ludovica Principato, Francesca Allievi).- Chapter 02:Climate change, sustainable agriculture and food systems. The world after the Paris Agreement (Antonio Bombelli, Arianna Di Paola, Maria Vincenza Chiriacò, Lucia Perugini, Simona Castaldi, Riccardi Valentini).- Chapter 03:Drivers of migration in the Trans-Mediterranean region: the likely role of climate change and resource security in the geopolitical context (Luca Caporaso, Monia Santini, Sergio Noce, Alberto de Sanctis, Lucio Caracciolo, Marta Antonelli).- Chapter 04:Nutrition, Health and Dietary trends (John Sievenpiper, Gabriele Riccardi, Camillo Ricordi, Katarzyna Dembska).- Chapter 05:Eco-Agri-Food Ecology and Human Health (Nadia El-Hage Scialabba).- Chapter 06:Challenges in youth involvement for sustainable food systems (Domenico Dentoni, Francesca Allievi, Carlos Barzola Iza, Twan van der Slikke, Prossy Isubukalu, Judith Oduol, S.W.F. Onno Omta).- Chapter 07:Innovation for sustainable food systems: drivers and challenges (Angelo Riccaboni, Alessio Cavicchi).- Part II - SOLUTION ORIENTED APPROACH.- Chapter 08:Sustainable and Healthy Diets for Achieving the SDGs: The Role of Consumers (Cecilia Rocha, Daniela Spagnuolo).- Chapter 09:Unlocking global investments for tackling climate change (Barbara Buchner, Chiara Trabacchi).- Chapter 10:The Age of FoodTech: Optimizing the Agri-Food Chain with Digital Technologies (Andrea Renda).- Chapter 11:Exploring the migration-food and nutrition security nexus: How aid policies can maximize the migration-related sustainable development opportunities (Roberto Sensi, Michele Pedrotti).- Chapter 12:The role of advocacy and activism for achieving the SDGs in food, health, and social justice (Danielle Nierenberg, Sarah Axe, Ellen Gustafson).- Chapter 13:The role of youth in achieving the SDGs: supporting youth-led solutions for sustainable food systems (Siamak Sam Loni, Dario Piselli, Sienna Nordquist, Kayla Colyard).- Chapter 14:CONCLUSIONS – The way forward in achieving the SDGs: the urgency of transforming our agri-food systems (Stefano Zamagni).
Több
Frames of Protest: Social Movements and the Framing Perspective
56 852 Ft
52 304 Ft