• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Systems Biology and Synthetic Biology of Lactic Acid Fermentation in Foods

    Systems Biology and Synthetic Biology of Lactic Acid Fermentation in Foods by Hugenholtz, Jeroen; Smid, Eddy J.;

    Sorozatcím: Fermented Foods and Beverages Series;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 102.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        48 730 Ft (46 410 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 4 873 Ft off)
      • Kedvezményes ár 43 857 Ft (41 769 Ft + 5% áfa)

    48 730 Ft

    Beszerezhetőség

    Megjelenése törölve vagy kivonva a forgalomból. Sajnos nem rendelhető.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2012. január 1.

    • ISBN 9781439854433
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem260 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 25 Illustrations, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Fermented foods are produced all over the world. This book describes systems biology and synthetic biology approaches to improve food fermentation processes. It offers examples on how these approaches can be used to control and improve fermentation processes and to introduce new functionalities to fermented foods and beverages. The text also presents strategies to transfer antimicrobial-production to other strains and to combine production of several different antimicrobials in one lactic acid bacterium. In addition, the authors explain how the use of high-vitamin producing lactic acid bacteria can lead to fermented foods with increased and bioavailable vitamins.

    Több

    Hosszú leírás:

    Fermented foods are produced all over the world. This book describes systems biology and synthetic biology approaches to improve food fermentation processes. It offers examples on how these approaches can be used to control and improve fermentation processes and to introduce new functionalities to fermented foods and beverages. The text also presents strategies to transfer antimicrobial-production to other strains and to combine production of several different antimicrobials in one lactic acid bacterium. In addition, the authors explain how the use of high-vitamin producing lactic acid bacteria can lead to fermented foods with increased and bioavailable vitamins.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Overview of Microorganisms in Fermented Foods and State-of-The-Art of Molecular Biology. Acidification and Sugar Utilization. Enhanced Flavour Production by ME. Enhanced Flavour Production by (induced) Lysis. Production of Antimicrobials. EPS-Formation. Anti-Oxidant Production. Vitamin Production. Increased Stability of Probiotics. Biodiversity-Mining. Comparative Genomics of LAB. Systems Biology of Lactic Acid Bacteria. Modeling/Design of Mixed Cultures.


    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Systems Biology and Synthetic Biology of Lactic Acid Fermentation in Foods

    Systems Biology and Synthetic Biology of Lactic Acid Fermentation in Foods

    Hugenholtz, Jeroen; Smid, Eddy J.; (ed.)

    48 730 Ft

    43 857 Ft

    Systems Biology and Synthetic Biology of Lactic Acid Fermentation in Foods

    Die Touler Vita Leos IX.

    Jasper, Detlev; Lukas, Veronika; , Krause, Hans G.; (ed.)

    31 106 Ft

    20% %kedvezmény
    Systems Biology and Synthetic Biology of Lactic Acid Fermentation in Foods

    The Auditory Culture Reader

    Bull, Michael; Back, Les; (ed.)

    69 273 Ft

    55 419 Ft

    Systems Biology and Synthetic Biology of Lactic Acid Fermentation in Foods

    Computerspielforschung: Interdisziplinäre Einblicke in das digitale Spiel und seine kulturelle Bedeutung

    Quandt, Thorsten; Potzel, Katrin; Kramer, Michaela;, Biermann, Ralf; Fromme, Johannes; Kiefer, Florian; (ed.)

    28 991 Ft

    20% %kedvezmény
    Systems Biology and Synthetic Biology of Lactic Acid Fermentation in Foods

    I'll Be the Devil

    Butler, Leo

    5 728 Ft

    4 582 Ft

    next