• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Statistics in Food and Biotechnology: From Theory to Practical Applications

    Statistics in Food and Biotechnology by Schleining, Gerhard; Mannino, Saverio; Suwannaporn, Prisana;

    From Theory to Practical Applications

    Sorozatcím: Integrating Food Science and Engineering Knowledge Into the Food Chain; 16;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 181.89
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        75 438 Ft (71 846 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 15 088 Ft off)
      • Kedvezményes ár 60 351 Ft (57 477 Ft + 5% áfa)

    75 438 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1st ed. 2024
    • Kiadó Springer International Publishing
    • Megjelenés dátuma 2024. október 25.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9783031515675
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem469 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk XII, 469 p. 168 illus., 62 illus. in color. Illustrations, black & white
    • 607

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    The proper use of statistical methods is essential in food processing and biotechnology, and very few publications have focused on the practical application of these methods. This book utilizes case studies to explain the corresponding basics with a focus on understanding how and when to use the appropriate statistical methods. The text is structured according to practical applications, starting from data collection and data treatment, moving to product development, process control and analytical methods.

    Practical Examples of Using Statistics in Food and Biotechnology begins with a detailed introduction to statistics and their use in food processing. The first main section focuses on statistics for data collection and treatment featuring scales of measurement, sampling and summarizing and presenting data. Another section looks at statistics for food product and process development, examining mixture experiments for different food groups from meat and fish to vegetables, juices, rice and olive oils. Further sections focus on statistical process control, statistics for sensory science and a wide range of analytical methods including LC-MS/MS and other cutting edge methods.

    In providing practical, hands-on information on the use of statistics in food processing, this work will be of major importance for food professionals, industry staff and researchers in food and biotechnology.

    .

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Basic Statistics for data collection and treatment.- Sampling.- statistic for food product and process development .- statistical process control.- Statistic for sensory science.- Statistic for analytical methods

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Statistics in Food and Biotechnology: From Theory to Practical Applications

    Statistics in Food and Biotechnology: From Theory to Practical Applications

    Schleining, Gerhard; Mannino, Saverio; Suwannaporn, Prisana

    75 438 Ft

    60 351 Ft

    Statistics in Food and Biotechnology: From Theory to Practical Applications

    Star Wars Comic-Kollektion - Legacy: Tatooine: Bd. 58: Legacy: Tatooine

    Ostrander, John; Duursema, Jan; Parsons, Dan;

    5 802 Ft

    5 512 Ft

    Statistics in Food and Biotechnology: From Theory to Practical Applications

    RETI DI SENSORI WIRELESS CON L'INTERNET DELLE COSE: DE

    P, Sakthivel; S, Ramasamy; V, Sumathy;

    28 576 Ft

    27 147 Ft

    20% %kedvezmény
    Statistics in Food and Biotechnology: From Theory to Practical Applications

    Fundamentals of Space Medicine

    Clément, Gilles

    22 184 Ft

    17 748 Ft

    Statistics in Food and Biotechnology: From Theory to Practical Applications

    Murder's Snare

    Doherty, Paul

    10 548 Ft

    9 704 Ft

    Statistics in Food and Biotechnology: From Theory to Practical Applications

    Science Year 5 Answers

    Hunter, Sue; Macdonald, Jenny;

    5 250 Ft

    4 463 Ft

    next