Statistics in Food and Biotechnology
From Theory to Practical Applications
Sorozatcím: Integrating Food Science and Engineering Knowledge Into the Food Chain; 16;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 181.89
-
75 438 Ft (71 846 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 15 088 Ft off)
- Kedvezményes ár 60 351 Ft (57 477 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
75 438 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1st ed. 2024
- Kiadó Springer International Publishing
- Megjelenés dátuma 2024. október 25.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9783031515675
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem469 oldal
- Méret 235x155 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk XII, 469 p. 168 illus., 62 illus. in color. Illustrations, black & white 607
Kategóriák
Hosszú leírás:
The proper use of statistical methods is essential in food processing and biotechnology, and very few publications have focused on the practical application of these methods. This book utilizes case studies to explain the corresponding basics with a focus on understanding how and when to use the appropriate statistical methods. The text is structured according to practical applications, starting from data collection and data treatment, moving to product development, process control and analytical methods.
Practical Examples of Using Statistics in Food and Biotechnology begins with a detailed introduction to statistics and their use in food processing. The first main section focuses on statistics for data collection and treatment featuring scales of measurement, sampling and summarizing and presenting data. Another section looks at statistics for food product and process development, examining mixture experiments for different food groups from meat and fish to vegetables, juices, rice and olive oils. Further sections focus on statistical process control, statistics for sensory science and a wide range of analytical methods including LC-MS/MS and other cutting edge methods.
In providing practical, hands-on information on the use of statistics in food processing, this work will be of major importance for food professionals, industry staff and researchers in food and biotechnology.
.
TöbbTartalomjegyzék:
Basic Statistics for data collection and treatment.- Sampling.- statistic for food product and process development .- statistical process control.- Statistic for sensory science.- Statistic for analytical methods
Star Wars Comic-Kollektion - Legacy: Tatooine: Bd. 58: Legacy: Tatooine
5 802 Ft
5 512 Ft
Science Year 5 Answers
5 250 Ft
4 463 Ft