• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Starch and Starchy Food Products: Improving Human Health

    Starch and Starchy Food Products by Bello-Pérez, Luis; Alvarez-Ramírez, José; Dhital, Sushil;

    Improving Human Health

    Sorozatcím: Food Biotechnology and Engineering;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 63.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        30 571 Ft (29 115 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 6 114 Ft off)
      • Kedvezményes ár 24 457 Ft (23 292 Ft + 5% áfa)

    30 571 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2024. október 7.

    • ISBN 9781032346243
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem350 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 453 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 34 Illustrations, black & white; 25 Halftones, color; 8 Line drawings, black & white; 1 Line drawings, color; 14 Tables, black & white
    • 602

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    The book reviews of existing research on various aspects of starch, including physicochemical, nutritional and functional properties, as well as on various applications in addition to foods. Particular emphasis is on the various physical and chemical modifications, which are aimed at improving the properties and applicability of starch.

    Több

    Hosszú leírás:

    Starch is one of the main staples in human food, its consumption having both positive and negative aspects. The exploration and exploitation of starches from alternative botanical sources has been increasing recently due to interest in the economic and social development of tropical and sub-tropical regional economies and in support of sustainability. The book reviews existing research on various aspects of starch, including physicochemical, nutritional and functional properties, plus applications in addition to foods. Emphasis is on the various physical and chemical modifications, which are aimed at improving the properties and applicability of starch.


    Key Features



    • Analyzes the state of the art of the scientific and technological problems associated with starch

    • Describes various applications of starch in foods

    • Provides a broad view on the field of starch and starchy foods

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Starch. Starch Isolation. Starch Modification to Change its Digestibility. Use of Nutraceutical Starch. Microbiota and Resistant Starch. Starchy Flours. Starchy Flours Modification to Change Their Digestibility. Use of Modified Starchy Flours. Starchy Foods. Starchy Foods with Low Carbohydrate Digestibility.

    Több