Starch and Starchy Food Products
Improving Human Health
Sorozatcím: Food Biotechnology and Engineering;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 63.99
-
30 571 Ft (29 115 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 6 114 Ft off)
- Kedvezményes ár 24 457 Ft (23 292 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
30 571 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2024. október 7.
- ISBN 9781032346243
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem350 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 453 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 34 Illustrations, black & white; 25 Halftones, color; 8 Line drawings, black & white; 1 Line drawings, color; 14 Tables, black & white 602
Kategóriák
Rövid leírás:
The book reviews of existing research on various aspects of starch, including physicochemical, nutritional and functional properties, as well as on various applications in addition to foods. Particular emphasis is on the various physical and chemical modifications, which are aimed at improving the properties and applicability of starch.
TöbbHosszú leírás:
Starch is one of the main staples in human food, its consumption having both positive and negative aspects. The exploration and exploitation of starches from alternative botanical sources has been increasing recently due to interest in the economic and social development of tropical and sub-tropical regional economies and in support of sustainability. The book reviews existing research on various aspects of starch, including physicochemical, nutritional and functional properties, plus applications in addition to foods. Emphasis is on the various physical and chemical modifications, which are aimed at improving the properties and applicability of starch.
Key Features
- Analyzes the state of the art of the scientific and technological problems associated with starch
- Describes various applications of starch in foods
- Provides a broad view on the field of starch and starchy foods
Tartalomjegyzék:
Starch. Starch Isolation. Starch Modification to Change its Digestibility. Use of Nutraceutical Starch. Microbiota and Resistant Starch. Starchy Flours. Starchy Flours Modification to Change Their Digestibility. Use of Modified Starchy Flours. Starchy Foods. Starchy Foods with Low Carbohydrate Digestibility.
Több
Zeitberichte: Hrsg. v. Freda Heyden. Vorw. v. Urs Jaeggi
10 177 Ft
9 669 Ft
World Press Photo 2021
12 293 Ft
11 310 Ft