• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • India Express: easy & delicious one-tin and one-pan vegan, vegetarian & pescatarian recipes – by the bestselling ‘Roasting Tin’ series author

    India Express by Iyer, Rukmini;

    easy & delicious one-tin and one-pan vegan, vegetarian & pescatarian recipes – by the bestselling ‘Roasting Tin’ series author

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 22.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        10 510 Ft (10 010 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 577 Ft off)
      • Kedvezményes ár 8 934 Ft (8 509 Ft + 5% áfa)

    10 510 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Random House
    • Megjelenés dátuma 2022. szeptember 15.

    • ISBN 9781529110074
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem272 oldal
    • Méret 253x171x23 mm
    • Súly 988 g
    • Nyelv angol
    • 296

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    ** AS SEEN ON SATURDAY KITCHEN **

    A BBC GOOD FOOD 'BEST INDIAN COOKBOOK'
    'A joy of a book’ Sunday Times
    ‘A must-have’ Rachel Roddy

    Discover 75 simple, fresh and delicious Indian recipes that take 30 minutes maximum to cook.

    From quick snacks and weeknight dinners to simple desserts, Rukmini Iyer has created a collection of South Indian and Bengali-inspired recipes with a modern twist that are as delicious to eat as they are easy to make.

    Keeping with her ethos of 'minimum effort, maximum flavour', these dishes are vibrant, achievable and moreish including Crisp-Topped Marinated Sea Bass with Green Chilli, Lime & Coriander, all-in-one Aubergine, Tomato & Nigella Seed Curry, mini-Naan Pizzas with Lime & Coriander Paneer, Cheddar, Cumin & Nigella Seed Cheese Straws and so much more.

    'A practical and inspiring delight' Niki Segnit, author of The Flavour Thesaurus

    'An instant classic' Felicity Cloake

    'Clever, speedy, manageable' India Knight

    'Rukmini's best book yet' Stuart Heritage

    Több