• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Functional Dairy Ingredients and Nutraceuticals: Physicochemical, Technological, and Therapeutic Aspects

    Functional Dairy Ingredients and Nutraceuticals by Goyal, Megh R.; Veena, N.; Mishra, Santosh K.;

    Physicochemical, Technological, and Therapeutic Aspects

    Sorozatcím: Innovations in Agricultural & Biological Engineering;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 131.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        62 585 Ft (59 605 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 12 517 Ft off)
      • Kedvezményes ár 50 068 Ft (47 684 Ft + 5% áfa)

    62 585 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Apple Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2022. október 13.

    • ISBN 9781774639917
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem344 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 800 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 16 Illustrations, black & white; 8 Illustrations, color; 3 Halftones, black & white; 13 Line drawings, black & white; 8 Line drawings, color; 36 Tables, black & white
    • 403

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Here is a comprehensive summary of new research and advancements in the functional and nutraceutical therapeutic and physiochemical aspects of dairy foods. The book explores the specific health benefits of dairy ingredients in nutraceuticals and functional foods.

    Több

    Hosszú leírás:

    Here is a comprehensive summary of new research and advancements in the unique functional and nutraceutical therapeutic and physiochemical aspects of dairy foods. The book explores the specific health benefits of dairy ingredients in nutraceuticals and functional foods as well as delves into production techniques that enhancement their therapeutic value.


    The first section of the book looks at the physicochemical and technological aspects of milk-derived components, discussing production, extraction and purification, and functional and technological applications of various functional dairy ingredients (such as lactulose, casein and whey protein-derived bioactive peptides). The volume also considers the therapeutic aspects of dairy ingredients, detailing the physiological and health effects of colostrum, oligosaccharides, conjugated linoleic acid, and lactoferrin. The third section focuses on enhancing the functionality of dairy foods by assessing the functional attributes that can be augmented by the addition of nutraceuticals such as probiotics, vitamins, and minerals or by the removal of cholesterol.


    Functional Dairy Ingredients and Nutraceuticals: Physicochemical, Technological, and Therapeutic Aspects provides an abundance of important research on the use of dairy ingredients in functional foods and nutraceuticals that will be valued by researchers, scientists, students, growers, traders, processors, industries, and others involved with the physicochemical, technological and therapeutic aspects of various nutraceuticals and functional dairy ingredients and their application in food and dairy industry.



    A must read for dairy science professionals and a reference book for postgraduate students. The book provides a comprehensive insight into the therapeutic aspects of dairy ingredients. It also highlights the technological aspects of milk-derived components. Emphasis is on increasing the functionality of dairy foods for health.”
    —Dr. Sumit Arora, Principal Scientist, Dairy Chemistry Division, National Dairy Research Institute (NDRI), India

    Több

    Tartalomjegyzék:

    PART I: PHYSICOCHEMICAL AND TECHNOLOGICAL ASPECTS OF MILK-DERIVED COMPONENTS 1. Lactulose: Production and Techno-Functional Applications 2. Casein-Derived Bioactive Peptides: Isolation, Characterization, and Functional Aspects 3. Whey Protein Derived Bioactive Peptides: Isolation, Characterization, and Functional Aspects PART II: THERAPEUTIC ASPECTS OF DAIRY INGREDIENTS 4. Colostrum as a Source of Nutraceuticals 5. Structural and Functional Aspects of Milk Oligosaccharides 6. Conjugated Linoleic Acid: Synthesis, Physiological, and Functional Aspects 7. Lactoferrin: Isolation and Functional Aspects PART III: ENHANCING THE FUNCTIONALITY OF DAIRY FOODS 8. Fortification of Vitamins as Dietary Supplements in Dairy Foods 9. Mineral Fortification of Dairy Foods 10. Delivery of Probiotics Through Dairy Foods 11. Strategies to Reduce Cholesterol in Dairy Foods

    Több