Functional Compounds and Foods of Plant Origin
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 180.00
-
85 995 Ft (81 900 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 17 199 Ft off)
- Kedvezményes ár 68 796 Ft (65 520 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
85 995 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2025. július 15.
- ISBN 9781779643629
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem526 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 1130 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 20 Illustrations, black & white; 10 Illustrations, color; 4 Halftones, color; 20 Line drawings, black & white; 6 Line drawings, color 679
Kategóriák
Rövid leírás:
Reports on new technologies for development of functional foods from plants, providing a comprehensive look into plant-based functional foods, their characterization, validation, and their transformation into novel products. Discusses the nutraceutical potential of plant-based functional foods and compounds.
TöbbHosszú leírás:
This new book reports on the emerging and novel technologies for the development of functional foods from plants, providing a comprehensive look into their characterization, validation, and transformation into novel products. Discussing the nutraceutical potential of plant-based functional foods and compounds, the book considers millets, cereals, fruits, vegetables as well as spices, herbs, and aromatic plants for potential health-promoting qualities.
This new volume, Functional Compounds and Foods of Plant Origin, provides some new information that will be valuable to scientists, researchers, and professionals involved in the development of nutraceutical and functional foods and beverages. food industry
TöbbTartalomjegyzék:
PART I: NUTRACEUTICAL POTENTIAL OF PLANT-BASED FUNCTIONAL COMPOUNDS AND FOODS 1. Phytochemicals: The Functional Food Ingredients and Their Health Benefits 2. Millets as Functional Food 3. Spices, Herbs, and Aromatic Plants: Excellent Functional Food Incorporations 4. Cereal and Millet-Based Traditional and Novel Foods 5. Nutraceuticals and Bioactives in Fermented Fruit Beverages 6. Fermented Foods: The Mine of Functional Compounds PART II: FRUIT- AND VEGETABLE-BASED FUNCTIONAL FOODS 7. Colored Vegetables: Futuristic Approach for Developing High-Value Crops 8. Plant-Based Milk as a Potential Health Beverage 9. Micro-Green: A Concentrated Source of Nutritional Bioactives 10. Carrots and Carrot Products: A Superb Functional Food 11. Nutritional Profile, Bioactives, and Health Benefits of Quinoa 12. Edible Mushrooms as Potential Functional Food Mediators 13. Functional Food Products of Dragon Fruit: An Insight PART III: NUTRACEUTICALS FOR DISEASE MANAGEMENT 14. Emergence of Curcumin as a Disease Management Food Ingredient 15. Food Polyphenolics for the Management of Diabetes 16. Plant-Based Foods for Management of Cancer
Több