• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Functional Compounds and Foods of Plant Origin

    Functional Compounds and Foods of Plant Origin by Sharma, Krishan Dutt; Kumar, Satish; Sharma, Rakesh;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 180.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        85 995 Ft (81 900 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 17 199 Ft off)
      • Kedvezményes ár 68 796 Ft (65 520 Ft + 5% áfa)

    85 995 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Apple Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2025. július 15.

    • ISBN 9781779643629
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem526 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 1130 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 20 Illustrations, black & white; 10 Illustrations, color; 4 Halftones, color; 20 Line drawings, black & white; 6 Line drawings, color
    • 679

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Reports on new technologies for development of functional foods from plants, providing a comprehensive look into plant-based functional foods, their characterization, validation, and their transformation into novel products. Discusses the nutraceutical potential of plant-based functional foods and compounds.

    Több

    Hosszú leírás:

    This new book reports on the emerging and novel technologies for the development of functional foods from plants, providing a comprehensive look into their characterization, validation, and transformation into novel products. Discussing the nutraceutical potential of plant-based functional foods and compounds, the book considers millets, cereals, fruits, vegetables as well as spices, herbs, and aromatic plants for potential health-promoting qualities.


    This new volume, Functional Compounds and Foods of Plant Origin, provides some new information that will be valuable to scientists, researchers, and professionals involved in the development of nutraceutical and functional foods and beverages. food industry

    Több

    Tartalomjegyzék:

    PART I: NUTRACEUTICAL POTENTIAL OF PLANT-BASED FUNCTIONAL COMPOUNDS AND FOODS 1. Phytochemicals: The Functional Food Ingredients and Their Health Benefits 2. Millets as Functional Food 3. Spices, Herbs, and Aromatic Plants: Excellent Functional Food Incorporations 4. Cereal and Millet-Based Traditional and Novel Foods 5. Nutraceuticals and Bioactives in Fermented Fruit Beverages 6. Fermented Foods: The Mine of Functional Compounds PART II: FRUIT- AND VEGETABLE-BASED FUNCTIONAL FOODS 7. Colored Vegetables: Futuristic Approach for Developing High-Value Crops 8. Plant-Based Milk as a Potential Health Beverage 9. Micro-Green: A Concentrated Source of Nutritional Bioactives 10. Carrots and Carrot Products: A Superb Functional Food 11. Nutritional Profile, Bioactives, and Health Benefits of Quinoa 12. Edible Mushrooms as Potential Functional Food Mediators 13. Functional Food Products of Dragon Fruit: An Insight PART III: NUTRACEUTICALS FOR DISEASE MANAGEMENT 14. Emergence of Curcumin as a Disease Management Food Ingredient 15. Food Polyphenolics for the Management of Diabetes 16. Plant-Based Foods for Management of Cancer

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Functional Compounds and Foods of Plant Origin

    The World Of Ptavvs

    Niven, Larry

    4 294 Ft

    3 650 Ft

    20% %kedvezmény
    Functional Compounds and Foods of Plant Origin

    Functional Compounds and Foods of Plant Origin

    Sharma, Krishan Dutt; Kumar, Satish; Sharma, Rakesh;(ed.)

    85 995 Ft

    68 796 Ft

    Functional Compounds and Foods of Plant Origin

    The Collected Papers of Albert Einstein, Volume 14: The Berlin Years: Writings & Correspondence, April 1923–May 1925 - Documentary Edition

    Einstein, Albert; , Buchwald, Diana Kormos; Illy, József; Rosenkranz, Ze’ev;(ed.)

    79 784 Ft

    71 806 Ft

    Functional Compounds and Foods of Plant Origin

    The Wheels on the Tuk Tuk

    Sehgal, Kabir; Sehgal, Surishtha;

    3 817 Ft

    3 244 Ft

    Functional Compounds and Foods of Plant Origin

    Topics in Palliative Care, Volume 2

    Bruera, Eduardo; Portenoy, Russell K.; (ed.)

    28 187 Ft

    25 369 Ft

    Functional Compounds and Foods of Plant Origin

    The Godless

    Doherty, Paul

    6 679 Ft

    6 145 Ft

    Functional Compounds and Foods of Plant Origin

    The Busy Little Squirrel

    Tafuri, Nancy;

    2 861 Ft

    2 432 Ft

    next