Citrus Fruits and Juice
Processing and Quality Profiling
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 181.89
-
75 438 Ft (71 846 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 15 088 Ft off)
- Kedvezményes ár 60 351 Ft (57 477 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
75 438 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Springer Nature Singapore
- Megjelenés dátuma 2025. április 6.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9789819987016
- Kötéstípus Puhakötés
- Lásd még 9789819986989
- Terjedelem437 oldal
- Méret 235x155 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk XVIII, 437 p. 1 illus. Illustrations, black & white 651
Kategóriák
Hosszú leírás:
This book provides a comprehensive overview of current scientific research on citrus juice and by-product technologies. It covers various aspects of citrus and its processing, encompassing biochemistry, advanced juice processing technology, and health considerations. The book also delves into testing methodologies for various chemicals, phytochemicals, and bitter compounds. Furthermore, it presents innovative and efficient methods for the detection, quantification, and removal of bitter chemicals to enhance the commercial appeal of bitter cultivars. A special emphasis is placed on non-thermal processing, exploring the multifaceted aspects of citrus juice processing, including by-products. In addition, the book addresses the safety aspects of processed juice and related products, a topic often overlooked in other works. It particularly highlights the packaging requirements for juice and related goods.
This book is tailored for researchers, students, and professionals in the food processing industry.
Több
Tartalomjegyzék:
Chapter 1. Introduction.- Chapter 2. Types and Cultivation of citrus fruits.- Chapter 3. Chemistry of citrus juice.- Chapter 4. Physicochemical properties of citrus fruits: Analytical approach for physicochemical parameters of citrus fruit and juice.- Chapter 5. Phytochemical compounds of citrus fruits: Analytical approach for phytoconstituents of citrus fruit and juice.- Chapter 6. Pharmacological properties of citrus fruits.- Chapter 7. Bitterness in citrus fruits: Approaches to quantify and reduce the bitterness.- Chapter 8. Analytical approach to determine physicochemical parameters of citrus fruit and juice.- Chapter 9. Analytical approach to quantify phytoconstituents of citrus fruit and juice.- Chapter 10. New food products developed from Citrus fruits.- Chapter 11. Non-thermal processing of citrus juice and related products.- Chapter 12. Citrus flavour.- Chapter 13. Nutritional value of processed juice and products.- Chapter 14. Safety of processed juice and products.- Chapter 15. Packaging requirements of processed juice and products.- Chapter 16. Industrial production of citrus by-products and its processing techniques.- Chapter 17. Novel strategies to obtain valuable and sustainable molecules from these by-products.
Több