• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 3D Printing of Food Products  for  Sustainability: Innovation, Design and Applications

    3D Printing of Food Products for Sustainability by Mustansar Hussain, Chaudhery; Ekren, Banu Yetkin;

    Innovation, Design and Applications

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 162.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        67 600 Ft (64 381 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 520 Ft off)
      • Kedvezményes ár 54 080 Ft (51 505 Ft + 5% áfa)

    67 600 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2026. január 1.

    • ISBN 9780443339165
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem440 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    3D Printing of Food Products for Sustainability: Innovation, Design and Applications provides a comprehensive overview of the latest developments in 3D printing technology as applied to food production, with a focus on sustainability. Divided in 5 parts, the book blends theoretical insights with practical guidelines and real-world case studies to equip readers with a deep understanding of sustainable additive manufacturing processes in the food industry. It addresses the urgent need for innovative approaches to food manufacturing that prioritize environmental stewardship, resource efficiency, and sustainability. The book also offers a detailed exploration of the intersections between 3D printing technology and sustainable food production, making it an indispensable guide for those committed to shaping the future of food sustainability.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    PART 1: FOUNDATIONS OF 3D PRINTING FOR FOOD PRODUCTS
    1. Introduction to 3D Printing for Food Products
    2. Materials Science and Food Fabrication for 3D Printing of Food Products
    3. Technological Overview of 3D Printers for Food Products

    PART 2: METHODOLOGIES AND PROCESSES USED IN 3D PRINTING OF FOOD PRODUCTS
    4. 3D Printing of Food Products for Sustainability Material Extrusion Techniques
    5. 3D Scanning, Digital Modelling and Software Algorithms for Food Design in 3D Printing of Food Products
    6. Post-processing, Finishing Techniques and Quality Control in 3D Printing of Food Products

    PART 3: SUSTAINABLE INNOVATIONS IN FOOD PRODUCTION THROUGH 3D PRINTING
    7. Utilizing 3D Printing for Customized Nutrition and Sustainability in Institutional Food Services
    8. 3D Printing's Impact on Sustainable Food Supply Chain Management
    9. Advancing 3D Printing in Food Systems for a Sustainable Circular Economy and Waste Management
    10. Implementing 3D Printing in Food Production for Sustainable Mass Customization and Meeting Consumer Preferences

    PART 4: EXAMINING CASE STUDIES: 3D PRINTING OF FOOD PRODUCTS FOR SUSTAINABLE SOLUTIONS
    11. Case Study I: Health and Wellness Applications of 3D Printed Food
    12. Case Study II: Environmental Impact Assessment of 3D Printed Food

    PART 5: VARIOUS ASPECTS OF 3D PRINTING IN SUSTAINABLE FOOD PRODUCTION
    13. Evaluating the Lifecycle and Ethical Considerations for 3D-Printed Food Products
    14. Market Dynamics, Economics, and Future Trends in Sustainable 3D Printing of Food Products

    Több