• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Wheat-Free, Gluten-Free Dessert Cookbook

    Wheat-Free, Gluten-Free Dessert Cookbook by Sarros, Connie;

    Sorozatcím: ALL OTHER HEALTH;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 14.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        7 161 Ft (6 820 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 716 Ft off)
      • Kedvezményes ár 6 445 Ft (6 138 Ft + 5% áfa)

    7 161 Ft

    Beszerezhetőség

    Megjelenése törölve vagy kivonva a forgalomból. Sajnos nem rendelhető.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó McGraw-Hill Education
    • Megjelenés dátuma 2003. december 16.

    • ISBN 9780071423724
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem256 oldal
    • Méret 228x152x18 mm
    • Súly 369 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    "Each superb dessert recipe includes hints for variety and success. Connie Sarros's wealth of experience is shared in winning, easy-to-follow, gluten-free recipes."
    --Diane Eve Paley, President, and Mary Schluckebier, Executive Director, Celiac Sprue Association/USA, Inc.

    Satisfy your sweet tooth with a delicious assortment of wheat- and gluten-free desserts!


    If you have been diagnosed with celiac disease, you know the challenges of avoiding wheat, rye, and barley gluten. Or perhaps you are trying to avoid them for general health reasons. It's hard to find cakes, muffins, cookies, and pies that are made without wheat flour. Now you've found the solution! This welcome book is packed with taste-tested recipes for delicious desserts that are all wheat- and gluten-free.

    Celiac authority Connie Sarros shares her own tried-and-true recipes for just about every dessert you can image. By following her advice and recipe instructions, you'll soon be on your way to enjoying a mouthwatering array of homemade treats, including tasty cream puffs, angel-food cakes, pies, muffins, ice-cream cones, and more--all with absolutely no wheat or gluten.

    The Wheat-Free, Gluten-Free Dessert Cookbook also includes:

    • Hints for successful gluten-free baking
    • Explanations and definitions of terms and ingredients
    • Nutritional breakdowns . . . and more

    You don't have to be a master baker to make these desserts. There are no fancy gadgets required all you need is a mixer, a blender, and a healthy appetite. Go ahead--satisfy your sweet tooth!

    Több
    0