• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Technology of Wafers and Waffles II: Recipes, Product Development and Know-How

    The Technology of Wafers and Waffles II by Tiefenbacher, Karl F.;

    Recipes, Product Development and Know-How

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 132.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        54 747 Ft (52 140 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 10 949 Ft off)
      • Kedvezményes ár 43 798 Ft (41 712 Ft + 5% áfa)
      • A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.

    54 747 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2018. december 5.

    • ISBN 9780128094372
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem437 oldal
    • Méret 234x190 mm
    • Súly 880 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    The Technology of Wafers and Waffles: Recipes, Product Development and Knowhow is the definitive reference book addressing new product development in wafers and waffles. As a companion manual to The Technology of Wafers and Waffles: Operational Aspects, it provides a varied selection of recipes for different types of wafers, waffles, and fillings. This book discusses flat and shaped wafers, ice cream cones, cups, wafer reels, wafer sticks, stroop waffles, and North American frozen waffles. A separate chapter focuses on recipe calculations for wafer and waffle batters, doughs, and fillings, which allows estimating output, cost, and main nutrient content.

    Finally, there is also an overview on the patent and food science literature on wafers and waffles in chronological order.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Ideas and Principles in Recipe Development2. Recipes for No/Low Sugar Wafer Batters3. Recipes for Sugar Wafer Batters4. Recipes for Waffle Batters and Doughs5. Recipes for Wafer Fillings6. Recipe Calculations7. The Essence of Patents & Publications on wafers and waffles8. Wafer Technology Glossary9 References and Register for Part II

    Több
    0