The RNZ Cookbook
A treasury of 180 recipes from New Zealand’s best-known chefs and food writers
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 50.00
-
23 887 Ft (22 750 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 2 389 Ft off)
- Kedvezményes ár 21 499 Ft (20 475 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
23 887 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Massey University Press
- Megjelenés dátuma 2022. november 10.
- ISBN 9780995113541
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem272 oldal
- Méret 250x190x33 mm
- Súly 1340 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 50 b/w illus 411
Kategóriák
Rövid leírás:
The recipe go-to for every New Zealand kitchen
TöbbHosszú leírás:
An authoritative and above all useful cookbook from New Zealand’s favourite broadcaster, featuring 180 trusted (and tested) recipes hand-picked from the thousands of delicious recipes that have featured on RNZ shows such as Nine to Noon, Afternoons and Saturday Morning in recent decades. The format is mapped to a day on air on RNZ: the recipes are in categories that take the user from morning to well into the night.
Featuring recipes from key personalities from down the years — from Alison Holst and Julie Biuso to Martin Bosley, Nadia Lim and Peter Gordon — it’s a terrific way to track our food history.
With a rich essentials section plus radio and food key-moments timelines, The RNZ Cookbook connects the hundreds of thousands of kitchens around New Zealand and abroad who turn to RNZ for direction on great food. Afternoons host and foodie Jesse Mulligan provides the foreword.
If cooking is one of humankind’s great joys, then The RNZ Cookbook is a joy indeed
TöbbTartalomjegyzék:
Foreword 6
Introduction 11
Morning Report 19
Nine to Noon 31
Midday Report 47
Afternoons 75
Worldwatch 93
Checkpoint 109
Nights 145
Saturday Morning + Sunday Morning 173
Essentials 187
A radio legacy 232
Conversions 240
About the contributors 241
Select bibliography 256
Acknowledgements 264
About the editors 265
Index 266
The Tabit Genesis
9 057 Ft
8 333 Ft