• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Lotus and the Artichoke - Japan: A culinary adventure with over 120 vegan recipes

    The Lotus and the Artichoke - Japan by Moore, Justin P.;

    A culinary adventure with over 120 vegan recipes

      • 13% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 22.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        10 510 Ft (10 010 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 13% (cc. 1 366 Ft off)
      • Kedvezményes ár 9 144 Ft (8 709 Ft + 5% áfa)

    10 510 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Ventil Verlag
    • Megjelenés dátuma 2025. november 15.

    • ISBN 9783955752538
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem224 oldal
    • Méret 220x180 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 224
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    In his new book, Justin P. Moore pays tribute to the delicious world of Japanese cuisine. Inspired by his four trips to Japan, he spent countless hours in private kitchens, markets and restaurants to capture its finely balanced diversity. His dishes feature simple, easy-to-find ingredients, and the many variations will inspire creative home cooks of all levels. Expect a fantastic selection of recipes ranging from quick snacks to rich feasts and sweet desserts that will satisfy every Japanese cuisine lover, from miso soup and udon to katsu, okonomiyaki, and onigiri! 'Japanese cooking is often presented as strict and precise. The truth is that it certainly can be demanding and controlled, but it can also be relaxed. Really it depends on who's cooking and whether we're talking about family meals, fine dining, or street food adventures. Over the years I have learned a lot of theory and rules, and I've also explored the playful and chaotic sides of the cuisine. My own story is less about mastery and perfection, but rather of discovery, enjoyment, and growth.' Justin P. Moore

    Több
    Mostanában megtekintett