• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Eternal Table: A Cultural History of Food in Rome

    The Eternal Table by Moyer-Nocchi, Karima;

    A Cultural History of Food in Rome

    Sorozatcím: Big City Food Biographies;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 37.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        17 676 Ft (16 835 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 535 Ft off)
      • Kedvezményes ár 14 141 Ft (13 468 Ft + 5% áfa)

    17 676 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    The Eternal Table: A Cultural History of Food in Rome is the first concise history of the food, gastronomy, and cuisine of Rome spanning from pre-Roman to modern times. It is a social history of the Eternal City seen through the lens of eating and feeding, as it advanced over the centuries in a city that fascinates like no other. The history of food in Rome unfolds as an engaging and enlightening narrative, recounting the human partnership with what was raised, picked, fished, caught, slaughtered, cooked, and served, as it was experienced and perceived along the continuum between excess and dearth by Romans and the many who passed through.

    Like the city itself, Rome's culinary history is multi-layered, both vertically and horizontally, from migrant shepherds to the senatorial aristocracy, from the papal court to the flow of pilgrims and Grand Tourists, from the House of Savoy and the Kingdom of Italy to Fascism and the rise of the middle classes. The Eternal Table takes the reader on a culinary journey through the city streets, country kitchens, banquets, markets, festivals, osterias, and restaurants illuminating yet another facet of one of the most intriguing cities in the world.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Chapter 1
    , The Roman Terrarium
    ,
    Chapter 2
    , Quid Tum-Then What?
    ,
    Chapter 3
    , Cooking from Books
    ,
    Chapter 4
    , Mobility: The Ins and Outs
    ,
    Chapter 5
    , Al Mercato-At the Marketplace
    ,
    Chapter 6
    , Er da Magna'-Food: The Cucina Romanesca
    ,
    Chapter 7
    , Eating and Drinking Out
    ,

    Több