• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    The Craft Brewing Handbook: A Practical Guide to Running a Successful Craft Brewery

    The Craft Brewing Handbook by Smart, Chris;

    A Practical Guide to Running a Successful Craft Brewery

    Sorozatcím: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 220.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        93 324 Ft (88 880 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 18 665 Ft off)
      • Discounted price 74 659 Ft (71 104 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Woodhead Publishing
    • Megjelenés dátuma 2019. november 13.

    • ISBN 9780081020791
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem270 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Súly 550 g
    • Nyelv angol
    • 53

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    The Craft Brewing Handbook: A Practical Guide to Running a Successful Craft Brewery covers the practical and technical aspects required to set up and grow a successful craft brewing business. With coverage of equipment options, raw material choice, the brewing process, recipe development and beer styles, packaging, quality assurance and quality control, sensory evaluation, common faults in beer, basic analyses, and strategies to minimize utilities, such as water and energy, this book is a one-stop shop for the aspiring brewer.

    The craft brewing sector has grown significantly around the world over the past decade. Many new breweries are technically na?ve and have a thirst for knowledge. This book not only covers how to maximize the chances of getting production right the first time, it also deals with the inevitable problems that arise and what to do about them.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction
    2. Raw Materials
    3. Beer styles and recipe development: what should I brew?
    4. Brewhouse operations
    5. Fermentation
    6. Quality Assurance/Quality Control and product safety and testing
    7. Sensory evaluation of beer
    8. Common faults in beer

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    The Craft Brewing Handbook: A Practical Guide to Running a Successful Craft Brewery

    The Craft Brewing Handbook: A Practical Guide to Running a Successful Craft Brewery

    Smart, Chris; (ed.)

    93 324 Ft

    next