• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Sweet Potato: Chemistry, Processing and Nutrition

    Sweet Potato by Mu, Taihua; Singh, Jaspreet;

    Chemistry, Processing and Nutrition

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 197.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        81 705 Ft (77 815 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 341 Ft off)
      • Kedvezményes ár 65 365 Ft (62 252 Ft + 5% áfa)
      • A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.

    81 705 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Sweet Potato: Chemistry, Processing, and Nutrition presents foundational information, including identification, analysis, and use of chemical components from sweet potato in a variety of food and nonfood uses.

    Sweet potatoes can be easily propagated, are rich source of carbohydrates and functional components, and are highly productive, which makes them most suitable for production of staple and functional foods. With the increasing population and the challenges of providing healthy food to the world, there is an increasing consumer demand for new and better sweet potato products, particularly for those in developing countries.

    Providing a brief description of the specific sweet potato components, their role during processing and strategies for quality optimization, this book also explores novel methods of sweet potato starch, protein, and pectin modification providing students, researchers, and technologists working in the area of food science and others with the most recent information and state-of-the-art technology for developing new and beneficial uses of sweet potato.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Sweet potato: chemistry, processing, and nutrition-an introduction
    2. Sweet potato: origin and production
    3. Sweet potato starch
    4. Sweet potato protein and its hydrolysates
    5. Sweet potato dietary fiber
    6. Sweet potato lipids
    7. Sweet potato polyphenols
    8. Sweet potato carotenoids
    9. Sweet potato microstructure, starch digestion, and glycemic index
    10. Sweet potato staple foods
    11. Sweet potato snack foods
    12. Sweet potato fermentation food (sweet potato shochu)
    13. Quality evaluation of sweet potato products
    14. Global market trends, challenges, and the future of the sweet potato processing industry

    Több
    0