Sustainable Food Systems from Agriculture to Industry
Improving Production and Processing
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 154.00
-
63 871 Ft (60 830 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 12 774 Ft off)
- Kedvezményes ár 51 097 Ft (48 664 Ft + 5% áfa)
- A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
63 871 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2018. január 3.
- ISBN 9780128119358
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem442 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 910 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Sustainable Food Systems from Agriculture to Industry: Improving Production and Processing addresses the principle that food supply needs of the present must be met without compromising the ability of future generations to meet their needs. Responding to sustainability goals requires maximum utilization of all raw materials produced and integration of activities throughout all production-to-consumption stages. This book covers production stage activities to reduce postharvest losses and increase use of by-products streams (waste), food manufacturing and beyond, presenting insights to ensure energy, water and other resources are used efficiently and environmental impacts are minimized.
The book presents the latest research and advancements in efficient, cost-effective, and environmentally friendly food production and ways they can be implemented within the food industry. Filling the knowledge gap between understanding and applying these advancements, this team of expert authors from around the globe offer both academic and industry perspectives and a real-world view of the challenges and potential solutions that exist for feeding the world in the future. The book will guide industry professionals and researchers in ways to improve the efficiency and sustainability of food systems.
TöbbTartalomjegyzék:
Part A: Sustainable Food Production
1. Introduction to Sustainable Food Production
2. Elucidating Local Food Production to Identify Principles and Challenges for Sustainable Agriculture
3. Role of Earthworm in Sustainable Agriculture
4. Evaluating the Environmental, Economic and Social Sustainability of Agro-Food Systems Through Life Cycle Approaches
5. Systems for Sustainability and Transparency of Food Supply Chains
Part B: Sustainable Food Processing
6. Energy saving food processing
7. Drying and chilling/freezing of perishable foods in the organic sector
8. Sustainable Packaging
9. Sustainable Sanitation in the Food Industry
10. Microbial Biosurfactants in Food Sanitation
Part C: Sustainable Food Waste Management
11. Food Waste Valorisation
12. Food Waste Recovery: Prospects and Opportunities