
Sprouted Grains
Nutritional Value, Production, and Applications
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 240.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 10 181 Ft off)
- Discounted price 91 627 Ft (87 264 Ft + 5% áfa)
101 808 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2
- Kiadó Woodhead Publ. & Cereals & Grains Assoc. Bookstore
- Megjelenés dátuma 2024. október 8.
- ISBN 9780443236341
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem350 oldal
- Méret 228x152 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 652
Kategóriák
Hosszú leírás:
Sprouted Grains: Nutritional Value, Production and Applications, Second Edition includes new chapters on sprouted grains as new plant-based protein sources, Fatty Acids Content and Profiling in Sprouted Grains, Amylase Activity in Sprouted Grains, and The Role of Sprouted Grains in Human Gut Health. As sprouted grains are one of the hottest topics in cereal and grain science, this comprehensive reference presents essential reading, from grain germination from both a genetic and physiological perspective, the nutrients and bioactive compounds present in spouted grains, equipment and technical innovations for processors and manufacturers of sprouted grains and subsequent products, and more.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Molecular mechanisms of seed germination
2. Antioxidant capacity of sprouted grains
3. Phenols contents in sprouted grains
4. Sprouted grains as new plant-based protein sources
5. Fatty acids content and profiling in sprouted grains
6. Amylase activity in sprouted grains
7. GABA: A bioactive compound in foods
8. The role of sprouted grains in human gut health
9. Processing of germinated grains
10. Controlled germination for enhancing the nutritional value of spouted grains
11. Development of sprouted grains staple food using extrusion technology: restructuring rice and pasta