Sensory Analysis for Food and Beverage Quality Control
A Practical Guide
Sorozatcím: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 195.00
-
80 876 Ft (77 025 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 175 Ft off)
- Kedvezményes ár 64 701 Ft (61 620 Ft + 5% áfa)
- A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
80 876 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2016. augusztus 19.
- ISBN 9780081014677
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem400 oldal
- Méret 233x155 mm
- Súly 560 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Producing products of reliable quality is vitally important to the food and beverage industry. In particular, companies often fail to ensure that the sensory quality of their products remains consistent, leading to the sale of goods which fail to meet the desired specifications or are rejected by the consumer. This book is a practical guide for all those tasked with using sensory analysis for quality control (QC) of food and beverages.
Chapters in part one cover the key aspects to consider when designing a sensory QC program. The second part of the book focuses on methods for sensory QC and statistical data analysis. Establishing product sensory specifications and combining instrumental and sensory methods are also covered. The final part of the book reviews the use of sensory QC programs in the food and beverage industry. Chapters on sensory QC for taint prevention and the application of sensory techniques for shelf-life assessment are followed by contributions reviewing sensory QC programs for different products, including ready meals, wine and fish. A chapter on sensory QC of products such as textiles, cosmetics and cars completes the volume.
Sensory analysis for food and beverage quality control is an essential reference for anyone setting up or operating a sensory QC program, or researching sensory QC.
TöbbTartalomjegyzék:
Part 1 Designing a sensory quality control program
1. Designing a sensory quality control program
2. Selection and management of staff for sensory quality control
3. Proficiency testing of sensory panels
Part 2 Methods for sensory quality control and analysis of results
4. Sensory methods for quality control
5. Establishing product sensory specifications
6. Combining instrumental and sensory methods in food quality control
7. Statistical approaches to sensory quality control
Part 3 Sensory quality control in practice
8. Using sensory techniques for shelf-life assessment
9. Sensory quality control for taint prevention
10. Sensory quality definition of food ingredients
11. Sensory quality control in the chilled and frozen ready meal, soup and sauce sectors
12. Sensory quality control in the wine industry
13. Sensory quality control of distilled beverages
14. Sensory quality control of fresh produce
15. Sensory quality management of fish
16. Sensory quality control in food service
17. Sensory quality control of consumer goods other than food