-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 41.00
-
19 587 Ft (18 655 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 917 Ft off)
- Kedvezményes ár 15 670 Ft (14 924 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
19 587 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
- Megjelenés dátuma 2016. szeptember 2.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9781442252318
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem146 oldal
- Méret 232.16x166.62x15.494 mm
- Súly 349 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 25 BW Photos Illustrations, unspecified 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
From fish soup to caipirinha, the culinary traditions of Rio de Janeiro come alive in this rich and sumptuous tour of its people and the foods they cook, eat, love, and enjoy.
In the last four centuries of its history, the inhabitants of Rio de Janeiro created a lifestyle that is unique and has been much admired since the very first travelers published their impressions in the sixteenth century. Indeed, this international hot spot welcomes approximately 1.8 million tourists every year who come to the city to visit, to work, to study, and to eat.
It was and it is a place of cultural and artistic creativity, and it has largely kept concealed one of its most interesting cultural traits: its food. Rio de Janeiro: A Food Biography unveils the high quality and variety of Rio's fresh produce, the special dishes served in parties or at home, and the very traditional ones inherited from the immigrants who made the culture of the city as varied as its food. Starting with a history of the city and its native plants and animals, Marcia Zoladz offers a rich and sumptuous tour of the culture, the people, and the foods they cook, dine on, love, and enjoy. From fish soup to caipirinha, the culinary traditions come alive through an exploration of the festivals, the people, the places, and the hot-spots that continue to draw people from around the world to this world-class destination.
Tartalomjegyzék:
Introduction
Chapter 1: The Material Resources: Land, Water, and Air
Chapter 2: Food In a Carioca Way - The First Inhabitants
Chapter 3: What Is The Food Legacy of Later Immigration?
Chapter 4: Markets and Retailing
Chapter 5: Restaurants And Eating Out In The City
Chapter 6: Historic Cookbooks, How to Follow The History of the Recipes
Guy Fawkes
5 250 Ft
4 463 Ft