Red Sands
Reportage and Recipes Through Central Asia, from Hinterland to Heartland
-
8% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár USD 42.00
-
14 773 Ft (14 070 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 8% (cc. 1 182 Ft off)
- Kedvezményes ár 13 592 Ft (12 944 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
14 773 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, ezért a szokásosnál (2-4 hét) többet kell várni a beszerzésre. Ez általában néhány hét plusz időt jelent.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Quadrille Publishing
- Megjelenés dátuma 2020. november 17.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9781787134829
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem288 oldal
- Méret 248x177x33 mm
- Súly 1158 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk Full colour photography throughout 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Unique exploration of the people and food of Central Asia, follow-up to the award-winning Black Sea
TöbbHosszú leírás:
Winner of the André Simon Food Book Award 2020
"Caroline Eden is an extraordinarily creative and gifted writer. Red Sands captures the sights, tastes and feel of Central Asia so well that when reading this book I was sometimes convinced I was there in person. A wonderful book from start to finish." Peter Frankopan, author of The Silk Roads
"Caroline Eden, whose book Black Sea was showered with awards, is on the road again, this time travelling through the heart of Asia. It's not your usual cookbook, it's more a travel book with recipes, the recipes acting as postcards which she sends as she meets new characters, most of them involved with food... Eden travels quietly and lets you in on every encounter and every bite. A moving... as well as a fascinating read." Diana Henry, Telegraph
"Red Sands follows in the footsteps of Caroline Eden's previous volume Black Sea. Both are pleasures to read, triangulating journalism, literary writing, and cookbookery. The recipes are part of the reporting, and Eden describes them as edible snapshots." Devra First, Boston Globe
Red Sands, the follow-up to Caroline Eden's multi-award-winning Black Sea, is a reimagining of traditional travel writing using food as the jumping-off point to explore Central Asia. In a quest to better understand this vast heartland of Asia, Caroline navigates a course from the shores of the Caspian Sea to the sun-ripened orchards of the Fergana Valley.
A book filled with human stories, forgotten histories and tales of adventure, Caroline is a reliable guide using food as her passport to enter lives, cities and landscapes rarely written about. Lit up by emblematic recipes, Red Sands is an utterly unique book, bringing in universal themes that relate to us all: hope, hunger, longing, love and the joys of eating well on the road.
Gripping culinary travels. New York Times Több
Starflight
12 759 Ft
11 738 Ft