
Proteins: Sustainable Source, Processing and Applications
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 175.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 847 Ft off)
- Kedvezményes ár 59 388 Ft (56 560 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
74 235 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2019. május 31.
- ISBN 9780128166956
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem358 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 720 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Proteins: Sustainable Source, Processing and Applications addresses sustainable proteins, with an emphasis on proteins of animal origin, plant-based and insect proteins, microalgal single cell proteins, extraction, production, the stability and bioengineering of proteins, food applications (e.g. encapsulation, films and coatings), consumer behavior and sustainable consumption. Written in a scientific manner to meet the needs of chemists, food scientists, technologists, new product developers and academics, this book addresses the health effects and properties of proteins, highlights sustainable sources, processes and consumption models, and analyzes the potentiality of already commercialized processes and products.
This book is an integral resource that supports the current applications of proteins in the food industry, along with those that are currently under development.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Health effects of proteins and peptides
2. Sustainable proteins production
3. Consumer behavior and sustainable protein consumption
4. Insects as a source of sustainable proteins
5. Microalgae as a potential source of proteins
6. Plant-based proteins
7. Protein isolates from meat processing by-products
8. Proteins from fish processing by-products
9. Whey proteins
10. Extraction techniques of proteins and peptides
11. Production and bioengineering of therapeutic proteins
12. Stability of proteins during processing and storage
13. Applications of proteins in encapsulation
14. Plant based proteins and flavor delivery in foods
15. Applications in foods