• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Postharvest Technology of Perishable Horticultural Commodities

    Postharvest Technology of Perishable Horticultural Commodities by Yahia, Elhadi M.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 265.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        109 908 Ft (104 675 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 21 982 Ft off)
      • Kedvezményes ár 87 927 Ft (83 740 Ft + 5% áfa)
      • A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.

    109 908 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Postharvest Technology of Perishable Horticultural Commodities describes all the postharvest techniques and technologies available to handle perishable horticultural food commodities. It includes basic concepts and important new advances in the subject. Adopting a thematic style, chapters are organized by type of treatment, with sections devoted to postharvest risk factors and their amelioration. Written by experts from around the world, the book provides core insights into identifying and utilizing appropriate postharvest options for maximum results.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction
    2. Postharvest Losses and Waste
    3. Classification of Horticultural Commodities
    4. Preharvest Factors Affecting Postharvest Quality
    5. Harvesting of Horticultural Commodities
    6. Precooling
    7. Refrigeration
    8. Psychrometrics
    9. Packing Operations
    10. Minimal Processing
    11. Packaging
    12. Storage Systems
    13.i??1?2Controlled Atmosphere Storage
    14. Ethylene Technology
    15. Physiological Disorders and Their Control
    16. Postharvest Insects and and Their Control
    17. Irridiation of Fruits and Vegetables
    18. Temperature-Controlled Transport for Air, Land, and Sea
    19. Utilization and Management of Horticultural Waste
    20. Analysis and Control Systems in Postharvest Operations
    21. Biotechnology of Horticultural Commodities
    22. General Recommendations

    Több
    0