Postharvest Technology of Perishable Horticultural Commodities
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 265.00
-
109 908 Ft (104 675 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 21 982 Ft off)
- Kedvezményes ár 87 927 Ft (83 740 Ft + 5% áfa)
- A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
109 908 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2019. július 17.
- ISBN 9780128132760
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem750 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 1520 g
- Nyelv angol 30
Kategóriák
Hosszú leírás:
Postharvest Technology of Perishable Horticultural Commodities describes all the postharvest techniques and technologies available to handle perishable horticultural food commodities. It includes basic concepts and important new advances in the subject. Adopting a thematic style, chapters are organized by type of treatment, with sections devoted to postharvest risk factors and their amelioration. Written by experts from around the world, the book provides core insights into identifying and utilizing appropriate postharvest options for maximum results.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Introduction
2. Postharvest Losses and Waste
3. Classification of Horticultural Commodities
4. Preharvest Factors Affecting Postharvest Quality
5. Harvesting of Horticultural Commodities
6. Precooling
7. Refrigeration
8. Psychrometrics
9. Packing Operations
10. Minimal Processing
11. Packaging
12. Storage Systems
13.i??1?2Controlled Atmosphere Storage
14. Ethylene Technology
15. Physiological Disorders and Their Control
16. Postharvest Insects and and Their Control
17. Irridiation of Fruits and Vegetables
18. Temperature-Controlled Transport for Air, Land, and Sea
19. Utilization and Management of Horticultural Waste
20. Analysis and Control Systems in Postharvest Operations
21. Biotechnology of Horticultural Commodities
22. General Recommendations