-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 45.00
-
21 498 Ft (20 475 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 300 Ft off)
- Kedvezményes ár 17 199 Ft (16 380 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
21 498 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
- Megjelenés dátuma 2014. november 13.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9781442227385
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem326 oldal
- Méret 233.93x162.05x27.432 mm
- Súly 594 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 27 b/w photos Illustrations, unspecified 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
The infant city called The Clearing was a bald patch amid a stuttering wood. The Clearing was no booming metropolis; no destination for gastrotourists; no career-changer for ardent chefs - just awkward, palsied steps toward Victorian gentility. In the decades before the remaining trees were scraped from the landscape, Portland's wood was still a verdant breadbasket, overflowing with huckleberries and chanterelles, venison leaping on cloven hoof. Today, Portland is seen as a quaint village populated by trust fund wunderkinds who run food carts each serving something more precious than the last. But Portland's culinary history actually tells a different story: the tales of the salmon-people, the pioneers and immigrants, each struggling to make this strange but inviting land between the Pacific and the Cascades feel like home.
The foods that many people associate with Portland are derived from and defined by its history: salmon, berries, hazelnuts and beer. But Portland is more than its ingredients. Portland is an eater's paradise and a cook's playground. Portland is a gustatory wonderland. Full of wry humor and captivating anecdotes, Portland: A Food Biography chronicles the Rose City's rise from a muddy Wild West village full of fur traders, lumberjacks and ne'er-do-wells, to a progressive, bustling town of merchants, brewers and oyster parlors, to the critical darling of the national food scene. Heather Arndt Anderson brings to life in lively prose the culinary landscape of Portland, then and now.
Tartalomjegyzék:
"
Preface
Acknowledgments
Dedication
Chapter 1: The Material Resources: Rivers, Valleys, Volcanoes and Sky
Chapter 2:The Chinook and Kalapuya People: Salmon, Camas and Wapato
Chapter 3:The Old World Meets the Wild West Oregon""
Chapter 4:Immigrants: Their Neighborhoods and Contributions
Chapter 5:To Market, To Market: Going Grocery Shopping
Chapter 6:Perusing the Menu: Eating Out in Stumptown's Oldest Restaurants
Chapter 7:Drink Up: Breweries, Saloons and Bars
Chapter 8: Like Mother Used to Make: Historic Cookbooks and Home Cooking
Epilogue: A Gustatory Wonderland
Bibliography
Notes
Pest Management with Natural Products
77 634 Ft
69 870 Ft