-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 48.00
-
22 932 Ft (21 840 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 586 Ft off)
- Kedvezményes ár 18 346 Ft (17 472 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
22 932 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
- Megjelenés dátuma 2012. december 19.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9780759121362
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem212 oldal
- Méret 238.25x160.27x19.812 mm
- Súly 440 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Beignets, Po' Boys, gumbo, jambalaya, Antoine's. New Orleans' celebrated status derives in large measure from its incredibly rich food culture, based mainly on Creole and Cajun traditions. At last, this world-class destination has its own food biography. Elizabeth M. Williams, a New Orleans native and founder of the Southern Food and Beverage Museum there, takes readers through the history of the city, showing how the natural environment and people have shaped the cooking we all love. The narrative starts by describing the indigenous population and material resources, then reveals the contributions of the immigrant populations, delves into markets and local food companies, and finally discusses famous restaurants, drinking culture, cooking at home and cookbooks, and signature foods dishes. This must-have book will inform and delight food aficionados and fans of the Big Easy itself.
TöbbTartalomjegyzék:
"
Series Foreword, by Ken Albala
Preface
Timeline
1. Introduction: A Real Cuisine
2. The Material Resources
3. The First Inhabitants and Their Foodways
4. The Old World in the New
5. Immigrants: Their Neighborhoods and Contributions
6. Markets, Retailing, and ""Making Groceries""
7. Restaurants
8. Drinking in New Orleans
9. Cooking at Home and Cookbooks
10. Signature Foods and Dishes
Bibliography
Index
About the Author
Breast Imaging: The Requisites
35 249 Ft
30 667 Ft