New Flavours of the Lebanese Table
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 16.99
-
8 116 Ft (7 730 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 217 Ft off)
- Kedvezményes ár 6 899 Ft (6 571 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
8 116 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Ebury Press
- Megjelenés dátuma 2007. január 1.
- ISBN 9780091917241
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem320 oldal
- Méret 202x153x23 mm
- Súly 1321 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
'An engaging personal collection of recipes from one of the tastiest and most refined cuisines.' Claudia Roden
TöbbHosszú leírás:
The food of Lebanon has long been rated as one of the great cuisines of the world. Healthy, simple to prepare, full of fresh flavours and sensual aromatics, it makes great use of grains, vegetables, pulses, fruit, nuts, grilled meat, fish, olive oil and yoghurt. In this evocative new book, Nada Saleh, a trained nutritionist and talented cook, presents 200 imaginative recipes from her native Lebanon.
Throughout she draws upon her many happy memories of a vibrant and sun-baked land - the family occasions when they ate in the shade of the poplar trees, enjoying mezze (traditional appetisers), meshwi (grilled meat) and locally grown fresh fruits of the season alongside delicate sweet dishes, washed down with Turkish coffee. From tempting vegetable and salad dishes like Yoghurt and Spinach Salad, via delicate Cod with Tahini to enticing Upside Down Aubergines, Stuffed Meat Roast and mouthwatering Walnut, Pistachio and Date Pastries and Molasses with Sesame Cream and Fig Jam, this charming book is a joy to cook from and is suffused with warmth and love for a distant land that, even in adversity, beguiles and inspires.