• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Microbial Surfactants: Volume 2: Applications in Food and Agriculture

    Microbial Surfactants by Sayyed, R.Z.; El-Enshasy, Hesham;

    Volume 2: Applications in Food and Agriculture

    Sorozatcím: Industrial Biotechnology;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 160.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        80 976 Ft (77 120 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 195 Ft off)
      • Discounted price 64 781 Ft (61 696 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    The main aim of this volume is to highlight the concept, classification, production and applications of microbial surfactants in food and agriculture. The book provides a comprehensive coverage of fermentation, recovery, genomics and metagenomics of biosurfactant production.

    Több

    Hosszú leírás:

    Biosurfactants are surface-active biomolecules produced by a wide variety of microorganisms. They can be produced from renewable sources, and possess high surface activity, high specificity, low toxicity, tolerance to pH, temperature and ionic strength, biodegradability, excellent emulsifying and demulsifying ability and antimicrobial activity. Biosurfactants have found applications in several industries including organic chemicals, petrochemicals, mining, metallurgy (mainly bioleaching), agrochemicals, fertilizers, foods, beverages, cosmetics, pharmaceuticals and many others.


    The main aim of this volume is to highlight concepts, classifications, production and applications of microbial surfactants in food and agriculture. The book provides a comprehensive coverage of fermentation, recovery, genomics and metagenomics of biosurfactant production. It is presented in an easy-to-understand manner, and includes protocols, figures, and recent data on the industrial demand market and economics, and the production of biosurfactants from novel substrates are particularly worthwhile additions. The volume will be useful for students, researchers, teachers, and entrepreneurs in the area of microbial biosurfactants and their applications in food and agriculture.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Microbial Biosurfactants ? Sources, Classification, Properties and Mechanism of Interaction  2. Microbial Fermentation Technology for Biosurfactants Production  3. Biosurfactants: Industrial Demand (Market and Economy)  4. Biosurfactant ? A Biomolecule and its Potential Applications  5. Biosurfactants from Pseudomonads: Applications in Food Industry  6. Functional Properties and Potential Application of Biosurfactants as a Natural Ingredient in the Food Industry  7. Biosurfactants: Production and Applications in Food  8. Rhamnolipid Biosurfactants: Production and Applications  9. Current Perspectives of Microbial Lipopeptides with Their Advanced Applications for Sustainable Agriculture  10. Biosurfactants: Applications for Sustainable Agriculture  11. Rhamnolipid Biosurfactants: Production and Application in Agriculture  12. Microbial Biosurfactants: A New Frontier for Safe and Sustainable Agriculture  13. Sustainable Farming with Biosurfactants from Fungi  14. Biosurfactants of Nitrogen Fixers and their Potential Applications 

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Liquor and the Liberal State: Drink and Order before Prohibition

    Liquor and the Liberal State: Drink and Order before Prohibition

    Malleck, Dan;

    15 177 Ft

    Microbial Surfactants: Volume 2: Applications in Food and Agriculture

    Microbial Surfactants: Volume 2: Applications in Food and Agriculture

    Sayyed, R.Z.; El-Enshasy, Hesham; (ed.)

    80 976 Ft

    Charles Drew: The Innovator of the Blood Bank (Bright Minds)

    Charles Drew: The Innovator of the Blood Bank (Bright Minds)

    Talley, Aaron

    3 492 Ft

    next