• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Marco Pierre White's Great British Feast: Over 100 Delicious Recipes From A Great British Chef

    Marco Pierre White's Great British Feast by White, Marco Pierre;

    Over 100 Delicious Recipes From A Great British Chef

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 24.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        11 466 Ft (10 920 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 720 Ft off)
      • Kedvezményes ár 9 746 Ft (9 282 Ft + 5% áfa)

    11 466 Ft

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Orion
    • Megjelenés dátuma 2008. július 3.

    • ISBN 9781409100447
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem224 oldal
    • Méret 218x258x21 mm
    • Súly 1088 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 70
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Fantastic traditional home-cooking recipes to tie in with Marco Pierre White's prime-time ITV series

    Több

    Hosszú leírás:

    Fantastic traditional home-cooking recipes to tie in with Marco Pierre White's prime-time ITV series

    From Venison Pie, made from deer shot by Marco himself, through to Croustade of Quails Egg Maintenon; from Yew Tree Fish and Chips to Souffle of Raspberries, the food at Marco Pierre White's Berkshire pub, the Yew Tree, blends traditional pub fare with the very best of modern English cooking. The approach that has been so successful there inspires this wonderful book.

    In this fascinating but accessible book from one of the world's greatest chefs, Marco Pierre White shows how to find and catch the best food, from mushrooms to salmon, and then what to do with those ingredients to make truly stunning food without spending hours preparing it. Throughout, there are inspirational tips on how to get the best results, beautiful photographs of the recipes and a real insight into the natural goodness of food brought in from the wild. Accompanying the series on ITV, this is sure to be one of the most popular cookery books of the year.

    Több