Introductory Science of Alcoholic Beverages
Beer, Wine, and Spirits
Sorozatcím: Foundations of Biochemistry and Biophysics;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 45.99
-
21 971 Ft (20 925 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 394 Ft off)
- Kedvezményes ár 17 577 Ft (16 740 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
21 971 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2024. október 7.
- ISBN 9781032111056
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem388 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 720 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 61 Illustrations, black & white; 113 Illustrations, color; 6 Halftones, black & white; 72 Halftones, color; 55 Line drawings, black & white; 41 Line drawings, color; 40 Tables, black & white 602
Kategóriák
Rövid leírás:
This book provides readers an engaging introduction to the science behind beer, wine, and spirits. It illustrates not only the chemical principles that underlie what alcoholic beverages are, why they are the way they are and what they contain, but also frames them within the context of historical and societal developments.
TöbbHosszú leírás:
Introductory Science of Alcoholic Beverages provides readers an engaging introduction to the science behind beer, wine, and spirits. It illustrates not only the chemical principles that underlie what alcoholic beverages are, why they are the way they are and what they contain, but also frames them within the context of historical and societal developments.
Discussed chapter topics include introductions to beer, wine, and spirits; the principles behind fermentation and distillation; and overviews of how each beverage class is made. The chapters highlight the unique chemistries that lend beer, wine, and spirits their individuality, as well as the key chemicals that impart their characteristic aroma and flavor profiles.
This book goes beyond focused descriptions of individual alcoholic beverages by summarizing their common chemical lineage and illuminating the universal scientific principles that underpin them. It will be of interest to students of physics and chemistry, as well as enthusiasts and connoisseurs of beer, wine, and spirits.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Fermentation 2. Beer 3. Brewing beer 4. Wine 5. Making wine 6. Spirits 7. Distillation
Több