• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Handbook of Industrial Thermal Processing of Food

    Handbook of Industrial Thermal Processing of Food by Huang, Lihan; Juneja, Vijay K.;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 106.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        50 641 Ft (48 230 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 064 Ft off)
      • Kedvezményes ár 45 577 Ft (43 407 Ft + 5% áfa)

    50 641 Ft

    Beszerezhetőség

    Megjelenése törölve vagy kivonva a forgalomból. Sajnos nem rendelhető.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2005. január 1.

    • ISBN 9780849313738
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem550 oldal
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 150 Illustrations, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    A complete guide to thermal processing in food manufacture, from first principles to the most recent developments in intelligent packaging, looking at processes, equipment and emerging scientific knowledge.

    Több

    Hosszú leírás:

    This handbook includes both fundamental concepts and practical aspects of thermal processing of food and provides up-to-date information on technological developments within the food industry. The comprehensive coverage combines microbiology, chemistry and nutrition, thermodynamics, process development, packaging, process control and instrumentation, thermal processing equipment, quality control and assurance, and more- all in one convenient volume. The book includes in-depth reviews of new generation packaging materials and technologies, equipment, and process control and automation, and covers industrial quality assurance and control and thermal processing regulations.

    Több