Handbook of Coffee Processing By-Products
Sustainable Applications
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 114.00
-
47 281 Ft (45 030 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 9 456 Ft off)
- Kedvezményes ár 37 825 Ft (36 024 Ft + 5% áfa)
- A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
47 281 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2017. május 8.
- ISBN 9780128112908
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem426 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 840 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Handbook of Coffee Processing By-Products: Sustainable Applications presents alternative and sustainable solutions for coffee processing by-products and specifies their industrial potential, both as a source for the recovery of bioactive compounds and their reutilization in the pharmaceutical, biotechnological, food, biotechnology, and cosmetic industries, also covering environmental and agronomic applications. This book addresses key topics specific to sustainable management in the coffee industry, placing an emphasis on integrated solutions for the valorization and upgrade of coffee processing by-products, biorefinery, and different techniques for the separation, extraction, recovery and formulation of polyphenols.
TöbbTartalomjegyzék:
1. State of the art in coffee processing by-products
2. The health components of coffee processing by-products
3. The biorefinery concept for the industrial valorization of coffee processing by-products
4. Extraction and formulation of bioactive compounds
5. Emerging technologies for the recovery of valuable compounds from coffee processing by-products
6. Applications of recovered bioactive compounds in food products
7. Applications of recovered bioactive compounds in cosmetics and other products
8. Biotechnological applications of coffee processing by-products
9. Environmental applications of coffee processing by-products
10. Biochar production from the pyrolysis of exhausted coffee residue
11. Energy applications of coffee processing by-products
12. Vermicomposting of spent SCG and CS