• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Gluten-Free Ancient Grains: Cereals, Pseudocereals, and Legumes: Sustainable, Nutritious, and Health-Promoting Foods for the 21st Century

    Gluten-Free Ancient Grains by Taylor, John; Awika, Joseph;

    Cereals, Pseudocereals, and Legumes: Sustainable, Nutritious, and Health-Promoting Foods for the 21st Century

    Sorozatcím: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 185.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        76 728 Ft (73 075 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 15 346 Ft off)
      • Kedvezményes ár 61 383 Ft (58 460 Ft + 5% áfa)
      • A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.

    76 728 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Gluten-Free Ancient Grains: Cereals, Pseudocereals and Legumes covers grains that are not related to wheat. This includes sorghum, the major millets - pearl, foxtail, proso and finger millet, as well as teff, the major pseudocereals - quinoa, amaranth and buckwheat, and emerging legume grains - lupin, cowpea, Bambara groundnut and marama beans. These are all characterized as gluten-free grains.

    The book provides key information on the sustainable production of these grains. Ancient grains are characterized by their ability to produce a crop under harsh environmental conditions where the major cereals are not-sustainable or even fail. In order to meet growing food demand, and with water resources becoming scarce, this is a highly valuable quality. Chapters review the major grains, analyzing their production and manufacture processes and detailing their impact on long-term good health.

    Of interest to many people and organizations in the food production chain, this book will be of significant value to agricultural scientists, food company innovation and R&D managers, academic and food company nutritionists and dietitians and governmental and non-governmental health ministries and research institutes.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Ancient Grains: Meeting the World's Food and Nutrition Needs in the 21st Century
    2. Global Supply of Ancient Grains in the 21st Century: Keys to Unlocking their Full Potential
    3. Sorghum: Its Unique Nutritional and Health-Promoting Attributes
    4. Millets: Their Unique Nutritional and Health-promoting Attributes
    5. Quinoa: Its Unique Nutritional and Health-promoting Attributes
    6. Amaranth: Its Unique Nutritional and Health-promoting Attributes
    7. Buckwheat: Its Unique Nutritional and Health-promoting Attributes
    8. Lupins: Their Unique Nutritional and Health-promoting Attributes
    9. African Legumes: Nutritional and Health-promoting Attributes
    10. Wild Rice: Nutritional and Health Promoting Attributes
    11. Future Research in the Ancient Grains

    Több
    0