-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 40.00
-
19 110 Ft (18 200 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 822 Ft off)
- Kedvezményes ár 15 288 Ft (14 560 Ft + 5% áfa)
- A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
19 110 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
- Megjelenés dátuma 2022. február 25.
- Kötetek száma Paperback
- ISBN 9781538126653
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem342 oldal
- Méret 252x172x22 mm
- Súly 640 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 72 b/w illustrations; 3 tables; 56 textboxes Illustrations, unspecified 264
Kategóriák
Hosszú leírás:
What is the significance of food in our everyday lives? Food Geographies addresses this broad question by examining the social, political, and ecological connections that food weaves between people and places across the world and revealing the centrality of food in the human experience. This interdisciplinary and systemic perspective provides readers with key concepts, analytical tools, and critical skills to better understand and address the many issues facing the contemporary food system, including food insecurity, environmental degradation, climate change, labor exploitation, social inequality, power imbalance in decision making, and threats to health and well-being. It takes readers to places including modern plantations in Peru, collective farms in Tanzania, food halls in France, home kitchens in Japan, community gardens in Brazil, pubs in England, and animal feeding operations in America. By raising important questions about the current system, readers will explore ways to enact meaningful change to build better future food geographies by producing, consuming, and engaging with food differently.
TöbbTartalomjegyzék:
List of Textboxes, Figures, and Tables
Preface
Introduction
1Food Geographies
Part 1: Political and Economic Geographies of Food
2Agriculture and Farming
3Global Food Regimes
4Labor Geographies of Food
5Food Connections and Commodity Chains
6Global Food Crises: Hunger and Malnutrition
Part 2: Environmental Geographies of Food
7Food's Ecological Pillars: Land, Water, and Biodiversity
8Food and Climate Change
9Seafood
Part 3: Social and Cultural Geographies of Food
10Food, Identity, and Difference
11Food in the City
12Food, Kitchens, and Gender
13Food, Bodies, Health, and Nutrition
14New Food Geographies
Reference