• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Food Cultures of Germany: Cuisine, Customs, and Issues

    Food Cultures of Germany by Heinzelmann, Ursula;

    Cuisine, Customs, and Issues

    Sorozatcím: The Global Kitchen;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 55.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        26 276 Ft (25 025 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 5 255 Ft off)
      • Kedvezményes ár 21 021 Ft (20 020 Ft + 5% áfa)

    26 276 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
    • Megjelenés dátuma 2025. október 2.
    • Kötetek száma Hardback

    • ISBN 9798765122525
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem240 oldal
    • Méret 238x160x22 mm
    • Súly 480 g
    • Nyelv angol
    • 692

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    There's far more to German food than sausages and beer. Discover the history and culture of Germany through its rich culinary traditions.

    Part of the Global Kitchen series, this book takes readers on a food tour of Germany, covering everything from daily staples to holiday specialties. In addition to discovering Germany's long culinary history, readers will learn about recent trends, foreign influences, and contemporary food and dietary concerns. Chapters are organized thematically, making it easy to focus in on particular courses or types of dishes. These include influential ingredients, appetizers, main dishes, desserts, and street food, among others. The main text is supplemented by sidebars that offer interesting bite-sized facts, a chronology of important dates in German culinary history, and a glossary of key food- and dining-related terms.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Series Foreword
    Acknowledgements
    Introduction
    Chronology

    1. Food History
    2. Influential Ingredients
    3. Appetizers and Side Dishes
    4. Main Dishes
    5. Desserts
    6. Beverages
    7. Holidays and Special Occasions
    8. Street Food and Snacks
    9. Dining Out
    10. Food Issues and Dietary Concerns

    Glossary
    Selected Bibliography
    Index

    Több