-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 43.00
-
20 543 Ft (19 565 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 109 Ft off)
- Kedvezményes ár 16 435 Ft (15 652 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
20 543 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Praeger
- Megjelenés dátuma 2007. április 30.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9780275987084
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem201 oldal
- Méret 234x155 mm
- Súly 510 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Nine recipes serve as entry points for detailing the history of food production, cooking, and diet throughout Queen Victoria's reign in England. More than that, however, Broomfield offers an introduction to the world of everyday dining, food preparation, and nutrition during one of the most interesting periods of English history. Food procurement, kitchen duties, and dining conventions were almost always dictated by one's socioeconomic status and one's gender, but questions still remain. Who was most likely to dine out? Who was most likely to be in charge of the family flatware and fine china? Who washed the dishes? Who could afford a fine piece of meat once a week, once a month, or never? How much did one's profession dictate which meal times were observed and when? All these questions and more are answered in this illuminating history of food and cooking in Victorian England.
Több
Periodontology for the Dental Hygienist
26 125 Ft
22 729 Ft
The Photographer at Sixteen: A BBC RADIO 4 BOOK OF THE WEEK
7 161 Ft
6 087 Ft