Feed Additives in Rabbit Diets Under Heat Conditions
Rabbit Diets Under Heat Conditions
-
5% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 71.90
-
29 820 Ft (28 400 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 5% (cc. 1 491 Ft off)
- Kedvezményes ár 28 329 Ft (26 980 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
29 820 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó LAP Lambert Academic Publishing
- Megjelenés dátuma 2018. január 1.
- ISBN 9783659510670
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem188 oldal
- Méret 220x150 mm
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Recently, there has been rising interest of commercial rabbit production due to their high rate of reproduction, rapid growth rate. Additionally, alterations in rectal, skin and ear temperatures, respiration rate, thyroid and stress hormones, albumin, globulin, total lipids, glucose, sodium, potassium, calcium, magnesium, and phosphorus levels are the main physiological responses to heat load in rabbits. Various genetic, managerial, nutritional, buffering, hormonal and physical mitigating strategies have been adopted to palliate heat stress adverse effects. This book was designed to evaluate the effect of dietary supplementation with ascorbic acid (1st experiment, Ascorbic acid) or phytase (2nd experiment, phytase enzyme) on body temperature, growth performance, nutrients digestibility, and carcass traits of growing rabbits at two seasons in Egypt. For each experiment, a total of 80 growing White rabbits was divided into 8 equal groups. Per each season, four dietary levels of tested feed additives, 0, 0.5, 1.0 and 1.5 g Ascorbic acid /kg diet; (1st experiment) and 0, 0.1, 0.2 and 0.3 phytase enzyme /kg diet (2nd experiment) were used in a 2×4 factorial design.
Több
Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals: Manual 1: Ingredients
21 961 Ft
19 765 Ft