• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Chemistry of Wine Flavor

    Chemistry of Wine Flavor by Waterhouse, Andrew L.; Ebeler, Susan E.;

    Sorozatcím: ACS Symposium Series; 714;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 58.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        27 709 Ft (26 390 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 2 771 Ft off)
      • Kedvezményes ár 24 939 Ft (23 751 Ft + 5% áfa)

    27 709 Ft

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó American Chemical Society
    • Megjelenés dátuma 1999. február 25.

    • ISBN 9780841235922
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem304 oldal
    • Méret 236x157x17 mm
    • Súly 518 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 72 line figures
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Wine flavour chemistry is a complex and diverse field that ranges from the potently aromatic pyrazines to the complex polymeric tannins. Modern chemistry is now opening some doors to the mysteries of wine flavour, and this unique monograph is dedicated to current research developments. The book starts with the Riesling terpenes, which are responsible for floral aroma when new and the kerosene-like aroma that appears in old age, and with the chemically related
    norisprenoids found in Cabernet Sauvignon and Merlot. It includes three reports on flavours of microbial origin, particularly the effects of different yeast strains, and it looks at important factors in ageing, including acetalhyde, the contribution of oak, and problems with cork taint. It also explores in
    detail the relationship between winemaking techniques and the chemistry and taste attributes of phenolic compounds.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Chemistry of Wine Flavor

    Chemistry of Wine Flavor

    Waterhouse, Andrew L.; Ebeler, Susan E.;

    27 709 Ft

    24 939 Ft

    20% %kedvezmény
    Chemistry of Wine Flavor

    Deaf Mental Health Care

    Glickman, Neil S.; (ed.)

    28 182 Ft

    22 546 Ft

    20% %kedvezmény
    Chemistry of Wine Flavor

    Pharmacy Law Desk Reference

    Wertheimer, Albert I; Konnor, Delbert;

    25 315 Ft

    20 252 Ft

    Chemistry of Wine Flavor

    Global Voices for Gender Justice

    Dolamo, Ramathate T. H. ; Tepedino, Ana Maria ; Hopkin, Dwight N. , Hopkins, Dwight N.;Tepedino, Ana Maria(ed.)

    6 331 Ft

    5 825 Ft

    20% %kedvezmény
    Chemistry of Wine Flavor

    Comics: An Introduction

    Earle, Harriet E.H.;

    50 163 Ft

    40 131 Ft

    Chemistry of Wine Flavor

    Flamenco en América Latina: hibridaciones culturales, tradiciones escénico-performativas y sociabilidades

    Gallardo-Saborido, Emilio J.; Escobar Borrego, Francisco J.; Ruiz Morales, Fernando C; (ed.)

    14 931 Ft

    14 184 Ft

    20% %kedvezmény
    Chemistry of Wine Flavor

    Japan since 1980

    Cargill, Thomas F.; Sakamoto, Takayuki;

    13 377 Ft

    10 702 Ft

    20% %kedvezmény
    Chemistry of Wine Flavor

    Employment Law: An Introduction

    Taylor, Stephen; Emir, Astra;

    63 540 Ft

    50 833 Ft

    next