• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Catharine Parr Traill`s The Female Emigrant`s Gu – Cooking with a Canadian Classic: Cooking with a Canadian Classic

    Catharine Parr Traill`s The Female Emigrant`s Gu – Cooking with a Canadian Classic by Cooke, Nathalie; Lucas, Fiona; Traill, Catherine Parr;

    Cooking with a Canadian Classic

    Sorozatcím: Carleton Library Series; 241;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 116.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        55 419 Ft (52 780 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 542 Ft off)
      • Kedvezményes ár 49 877 Ft (47 502 Ft + 5% áfa)

    55 419 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, ezért a szokásosnál (2-4 hét) többet kell várni a beszerzésre. Ez általában néhány hét plusz időt jelent.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó John Wiley & Sons
    • Megjelenés dátuma 2017. június 22.
    • Kötetek száma Hardback

    • ISBN 9780773549296
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem608 oldal
    • Méret 250x150x15 mm
    • Súly 666 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 36 drawings, 2 map
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    What did you eat for dinner today? Did you make your own cheese? Butcher your own pig? Collect your own eggs? Drink your own home-brewed beer? Shanty bread leavened with hops-yeast, venison and wild rice stew, gingerbread cake with maple sauce, and dandelion coffee – this was an ordinary backwoods meal in Victorian-era Canada. Originally published in 1855, Catharine Parr Traill's classic The Female Emigrant's Guide, with its admirable recipes, candid advice, and astute observations about local food sourcing, offers an intimate glimpse into the daily domestic and seasonal routines of settler life. This toolkit for historical cookery, redesigned and annotated in an edition for use in contemporary kitchens, provides readers with the resources to actively use and experiment with recipes from the original Guide. Containing modernized recipes, a measurement conversion chart, and an extensive glossary, this volume also includes discussions of cooking conventions, terms, techniques, and ingredients that contextualize the social attitudes, expectations, and challenges of Traill's world and the emigrant experience. In a distinctive and witty voice expressing her can-do attitude, Catharine Parr Traill's The Female Emigrant's Guide unlocks a wealth of information on historical foodways and culinary exploration.

    Több