-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 180.00
-
85 995 Ft (81 900 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 17 199 Ft off)
- Kedvezményes ár 68 796 Ft (65 520 Ft + 5% áfa)
- A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
85 995 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: Várható beérkezés: 2026. január vége.
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2002. október 3.
- ISBN 9780415284936
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem392 oldal
- Méret 254x178 mm
- Súly 934 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Cardamom, also known as Malabar cardamom, true cardamom or small cardamom and second only to pepper in its importance during the Renaissance period, is often qualified as the Queen of Spices because of its very pleasant aroma and taste. This volume contains sixteen chapters, fourteen on cardamom and one each on large cardamom and false cardamoms. All aspects of the cardamom crop have been covered, and each chapter is written by experts in their respective fields. Cardamom: The genus Elettaria is both a textbook and reference work for scientists and students of horticulture, plantation crops, botany and related fields, and will go on to serve as the main reference volume on cardamom for many years to come.
TöbbHosszú leírás:
Cardamom otherwise known as Malabar cardamom, true cardamom or small cardamom second only to pepper in its importance during the Renaissance period, is often qualified as the Queen of Spices because of its very pleasant aroma and taste. The Western Ghat forest of the Malabar coast, India, is the center of origin and diversity for cardamom and it might have been nature's design that the King and Queen of spices (black pepper and cardamom) originated in the same forest.
This volume contains sixteen chapters, fourteen on cardamom and one each on large cardamom and false cardamoms. All aspects of the cardamom crop have been covered in this volume, and each chapter is written by experts in their respective fields. This volume is visualized as both a textbook and reference work for scientists and students of horticulture, plantation crops, botany and related fields, and will go on to serve as the main reference volume on cardamom for many years to come.
Tartalomjegyzék:
Introduction. Botany, Crop Improvement and Biotechnology of Cardamom. Chemistry of Cardamom. Agronomy and Management of Cardamom. Nutrition of Cardamom. Viral Diseases of Cardamom. Diseases of Cardamom (fungal, bacterial and nematode disease). Insect Pests of Cardamom. Harvesting and Processing of Cardamom. Industrial Processing and Products of Cardamom. Cardamom Economy. Properties and End-Uses of Cardamom. Cardamom - Future Vision. Yield Gaps and Production Constraints in Cardamom. Large Cardamom (Amomum subulatum Roxb.). False Cardamoms. Appendix 1. Specification for Cardamom Appendix 2. Selected Recipes
Több